EUR: 308,70 Ft
CHF: 267,00 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Sarka Kata és Hajdú Péter – Összetartja őket az üzlet

Nem csak gyermekeik kötik össze Hajdú Pétert és Sarka Katát, ugyanis a válófélben lévő sztárpár mindkét tagja anyagilag érdekelt a törökbálinti Like étteremben. A közös munka akár a válási procedúra végéig összeláncolhatja őket, mivel hónapok óta nem tudtak megállapodni a vendéglátóhely jövőjét illetően. 

A hónapokig tartó bulvárhadjárat után, úgy tűnik, megnyugodni látszanak a kedélyek a néhai szerelmesek, Hajdú Péter és Sarka Kata között. A valófélben lévő pár mindkét tagja tudatosan óvja a magánéletét a sajtó előtt, mivel mindketten úgy gondolják, nem szeretnék bemocskolni az együtt töltött, szép éveket, már csak szeretett gyermekeik, a hétéves Dávid és a nyolcéves Noncsi miatt sem. Szakmai sikereikről azonban annál szívesebben nyilatkoznak a különböző médiumoknak, hiszen míg Péter az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című show-műsorral, továbbá műsorgyártó és reklámértékesítő cégével ér el sikereket, addig Kata a Magyarország Szépe verseny felett bábáskodik. Kevesen tudják, de szakmai értelemben még van egy közös pont a két híresség életében, amiről ez idáig nem sikerült megállapodniuk.

– A törökbálinti Like étterem még bizonyos szempontból közös projektünk a feleségemmel, Katával, ugyanis ő is benne van abban az ingatlanfejlesztő cégben, amely az említett ingatlan területét birtokolja. Fontos tisztázni, hogy az én cégem üzemelteti az éttermet, de evidens módon sok minden mellett a jövőben erről is meg kell egyeznünk egymással – mesélte a Lokál Extrának Hajdú Péter.

Fotó: Csudai Sándor

Péter számára nem lesz unalmas az őszi időszak, ugyanis pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy csatornája meghosszabbítja vele a szerződését, így tovább folytatja az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorát, illetve számos új projektbe is belekezd a következő hónapokban. 

– Nemrég derült ki, hogy újra az egyik cégem csinálja a Miskolci Sörfesztivált, továbbá új műsorokat is készítek az ATV-nek: a Heti Napló Sváby Andrással című riportműsort és a nemsokára a tévéhez érkező Bochkor Gábor műsorát is az én cégem gyártja a jövőben. Annyit elárulhatok Gábor show-járól, hogy egy leginkább a fiatalabb közönséget megcélzó szórakoztató produkció lesz vasárnaponként, amelyre különös figyelmet fordít a csatorna, hiszen kiemelkedő költségvetést irányoztak elő a megvalósítására – osztotta meg Péter a lapunkkal. 

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.