2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Sarka Kata és Hajdú Péter – Összetartja őket az üzlet

Nem csak gyermekeik kötik össze Hajdú Pétert és Sarka Katát, ugyanis a válófélben lévő sztárpár mindkét tagja anyagilag érdekelt a törökbálinti Like étteremben. A közös munka akár a válási procedúra végéig összeláncolhatja őket, mivel hónapok óta nem tudtak megállapodni a vendéglátóhely jövőjét illetően. 

A hónapokig tartó bulvárhadjárat után, úgy tűnik, megnyugodni látszanak a kedélyek a néhai szerelmesek, Hajdú Péter és Sarka Kata között. A valófélben lévő pár mindkét tagja tudatosan óvja a magánéletét a sajtó előtt, mivel mindketten úgy gondolják, nem szeretnék bemocskolni az együtt töltött, szép éveket, már csak szeretett gyermekeik, a hétéves Dávid és a nyolcéves Noncsi miatt sem. Szakmai sikereikről azonban annál szívesebben nyilatkoznak a különböző médiumoknak, hiszen míg Péter az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című show-műsorral, továbbá műsorgyártó és reklámértékesítő cégével ér el sikereket, addig Kata a Magyarország Szépe verseny felett bábáskodik. Kevesen tudják, de szakmai értelemben még van egy közös pont a két híresség életében, amiről ez idáig nem sikerült megállapodniuk.


– A törökbálinti Like étterem még bizonyos szempontból közös projektünk a feleségemmel, Katával, ugyanis ő is benne van abban az ingatlanfejlesztő cégben, amely az említett ingatlan területét birtokolja. Fontos tisztázni, hogy az én cégem üzemelteti az éttermet, de evidens módon sok minden mellett a jövőben erről is meg kell egyeznünk egymással – mesélte a Lokál Extrának Hajdú Péter.

Fotó: Csudai Sándor

Péter számára nem lesz unalmas az őszi időszak, ugyanis pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy csatornája meghosszabbítja vele a szerződését, így tovább folytatja az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorát, illetve számos új projektbe is belekezd a következő hónapokban. 


– Nemrég derült ki, hogy újra az egyik cégem csinálja a Miskolci Sörfesztivált, továbbá új műsorokat is készítek az ATV-nek: a Heti Napló Sváby Andrással című riportműsort és a nemsokára a tévéhez érkező Bochkor Gábor műsorát is az én cégem gyártja a jövőben. Annyit elárulhatok Gábor show-járól, hogy egy leginkább a fiatalabb közönséget megcélzó szórakoztató produkció lesz vasárnaponként, amelyre különös figyelmet fordít a csatorna, hiszen kiemelkedő költségvetést irányoztak elő a megvalósítására – osztotta meg Péter a lapunkkal. 

Kapcsolódó Cikkek

  • Érzéki Charlotte – Fotók!

    Érzéki Charlotte – Fotók!

    Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

  • Isten veled, Koós János!

    Isten veled, Koós János!

    Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.