EUR: 326,00 Ft
CHF: 294,36 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Extra

Schuster Lóri: Meggyógyultam és újra megy a szex!

Kiválóak a leletei a 2015-ben májrákkal operált Schuster Lórinak. A P. Mobil frontembere küzdelmes éveket tudhat maga mögött, de halálos betegsége dacára sem volt hajlandó lemondani kedvenc alkoholos italáról, a sörről. Lóri azt is elárulta a Lokálnak, hogy bizony a javuló leletek a férfiasságára is jó hatással vannak. 

A 68 éves Schuster Lórit két éve tüdőgyulladás gyanújával kezelték, amikor az orvosai közölték a sokkoló diagnózist: a májában és a vastagbelében is rákos daganatok vannak. Azonnal megkezdték a kezelést, többek között a fél máját eltávolították, hogy megelőzzék a daganat továbbterjedését. Lórit rettenetesen megviselte a kezelés, az ötvenéves pályafutása során védjegyének számító hosszú hajának nagy része kihullott a kemoterápia után. Öt műtét és két év elteltével a P. Mobil frontembere most majd kicsattan a jókedvtől és büszkén osztotta meg a Lokállal, hogy a leletei is rendben vannak. 


– Most azt mondják az orvosok, hogy k…a jól vagyok! Félévenként járok vizsgálatokra, és akkor megkapom a licencet arról, hogy megmaradok a következő fél évben is. Persze még nem teljes a siker, mivel a májamnak vissza kell nőnie – mesélte Lóri, aki éppen sört kortyolgatott beszélgetés közben, majd kérdésünkre, hogy szabad-e súlyos betegsége után alkoholt fogyasztania, a következőket mondta: 

Schuster Lóránt – P.mobil /Fotó: Mészáros Diána

– Nem vagyok ipari alkoholista, a veséimnek meg jót tesz, úgy is vizelet lesz belőle. Egy férfi életében vannak ennél nagyobb gondok is. Amikor ötször műtöttek és kaptam a kemoterápiát, azzal tisztában voltam, hogy kihullik a hajam, de feltettem magamnak a kérdést, hogy vajon a férfiasságomat is elvesztem-e. Amikor haldokolsz, nem gondolsz a szexre és a csajozásra, nem volt rá semmi ingerenciám, a kanalat sem tudtam megemelni, olyan gyenge voltam. Azóta azonban visszatért az érdeklődésem, és elmondhatom, hogy a szex terén is minden rendben van – fűzte hozzá kisfiús mosollyal a zenész. 


A hölgyrajongók nemcsak ennek  a hírnek örülhetnek, hanem annak is, hogy Lóri és a P. Mobil újra gőzerővel járja az országot, legközelebbi nagy dobásuk  a szeptember 8–9. között zajló Rockfesztivál lesz a Kincsem Parkban. A zenész rendkívülinek tartja, hogy ilyen zenei események létrejönnek, ahol a nagy öregek mellett a tehetséges fiatalok is felléphetnek. 

– Kellenek az ilyen rendezvények, mivel észre kéne vennünk: nem csak az olaszok vagy a svédek tudnak kitermelni jó rockzenekarokat. Persze sokat alakult a kezdetekhez képest a műfaj, más a társadalmi és a technikai háttér, de a rockerérzés ugyanaz maradt – mesélte.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Az egykori álompár 2016-ban döntött a válás mellett, azóta pedig folyamatosan veszekedtek. Angelina kezdetben meg akarta tiltani Bradnek, hogy láthassa a gyerekeket, a bíróságon azonban a közös felügyelet mellett döntöttek.

  • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.