2019. június 20., csütörtök
Rafael

Külföld

Sokkoló részletek! Bombával a kezében sétálgatott a manchesteri robbantó

Órákon keresztül sétálgathatott zavartalanul a robbanóeszközzel megrakott poggyászával a 22 halálos áldozatot követelő manchesteri terrortámadás elkövetője – írja a Híradó.hu.

A líbiai származású merénylő nem egy terrorhálózat tagjaként tevékenykedett, ugyanakkor a hatóságok információi alapján mások is tudhattak tervéről – erősítette meg a hírt az ügyben eljáró magas rangú rendőrtiszt.

A brit nyomozók több embert is ki akarnak hallgatni, köztük a férfi testvérét is, akit Líbiában tartóztattak le a helyi szervek, még a terrortámadást követően.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Állati hűsítő

  A nap képe: Állati hűsítő

  Arizonában az Out Of Africa vadaspark lakóinak minden szinte minden nap játék és mókázás. A nyár beköszöntével a gondozók biztosítanak egy tágas, hűsítő medencét a tigrisek számára, hogy azok kedvükre ugrálhassanak, hűsölhessenek a már-már kibírhatatlan kánikulában.

 • Négyévesen lopta el dédpapája kocsiját

  Négyévesen lopta el dédpapája kocsiját

  Kijelenthetjük, hogy a négy éves Sebastian Swenson mindent megtett, hogy egy kis édességhez jusson. A minnesotai kisfiú ugyanis elkötötte dédpapája kocsiját, hogy egy közeli benzinkútra hajtson a délutáni csúcsforgalomban némi nassolni valóért.

 • Donald Trump újra elnök lenne

  Donald Trump újra elnök lenne

  Donald Trump a 2020-as elnökválasztáson újra indul az elnökségért – ezt maga az amerikai elnök jelentette be kedden este a floridai Orlandóban, ahol több tízezres nagygyűlésen kezdte meg újraválasztási kampányát.