2020. július 16., csütörtök
Valter

Program

Strandok Éjszakája idén a Palán

Strandok Éjszakája idén a megújult Palatinuson: gyerekprogramok, koncertek, nyeremények.

A strandon egész nap változatos, szórakoztató és különleges programok várják a nagyokat és kicsiket egyaránt. Utóbbiak részt vehetnek a Club Aloha törpös programjain. Az elszántabb élményvadászok benevezhetnek a vízipisztolycsatára, ahol kiderül, ki a legelszántabb „harcos”. A zenés szórakoztatásról többek között a Kispárna mesezenekar gondoskodik. „A fürdők réme” című könyvből megismert BerGer Szimat detektívjátékra csábítja azokat, akik szellemi kihívásra is vágynak. Ezen a napon elkészül a Palatinus graffiti fala, amelynek megszületését folyamatosan nyomon követhetik az érdeklődők, de a program nem ér itt véget. Sőt! Bárki alkothat, festhet és elmondhatja, kinek mit jelent a Pala.


Ha valaki másfajta tevékenységre vágyik, felfrissülhet a Gilda Max vidám aquafitness óráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni vagy valamilyen okból nehezebben mozognak. Az aquafitness a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképp érdemes tehát kipróbálni!


Az extrém sportok szerelmesei két alkalommal is megcsodálhatják az Amazinx Team látványos és akrobatikus parkour bemutatóját. A show alatt Magyarország legelismertebb parkouros atlétái elképesztő produkciót adnak elő, amelyben rengeteg szaltó, tűzugrás és számtalan látványos mutatvány bűvöli el a közönséget. Figyelem! Az előadás interaktív!

Az estet a Budapest Voices koncertje pörgeti fel a hullámmedencénél. A koncertlátogatóknak a strandolás mellett igazi zenei csemegét jelenthet az esemény, mivel az együttes 12 énekese és az ütőhangszerese csúcskategóriás hangrendszeren szólal majd meg.

Budapest Voices /Fotó: Máté Balázs

További információ:
www.palatinusstrand.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Kisvasúti nap Kemencén

    Kisvasúti nap Kemencén

    20 éves a Kemencei Erdei Múzeumvasút, ezért július 25-én megrendezik a kisvasúti napot, amire a szervezők várják a vasútbarátokat.

  • Koncertdömping a Gitármánia Táborban

    Koncertdömping a Gitármánia Táborban

    Meghirdetése óta rengeteg programmal bővült a 27. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor. A koronavírus miatt 1 hónappal ezelőtt még úgy volt, hogy nem is rendezik meg a rendezvényt a szolnoki Tiszaligeten, mostanra viszont a legizgalmasabb kurzusokból, koncertekből, előadásokból állt össze a július 20.