2019. július 20., szombat
Illés

Program

Strandok Éjszakája idén a Palán

Strandok Éjszakája idén a megújult Palatinuson: gyerekprogramok, koncertek, nyeremények.

A strandon egész nap változatos, szórakoztató és különleges programok várják a nagyokat és kicsiket egyaránt. Utóbbiak részt vehetnek a Club Aloha törpös programjain. Az elszántabb élményvadászok benevezhetnek a vízipisztolycsatára, ahol kiderül, ki a legelszántabb „harcos”. A zenés szórakoztatásról többek között a Kispárna mesezenekar gondoskodik. „A fürdők réme” című könyvből megismert BerGer Szimat detektívjátékra csábítja azokat, akik szellemi kihívásra is vágynak. Ezen a napon elkészül a Palatinus graffiti fala, amelynek megszületését folyamatosan nyomon követhetik az érdeklődők, de a program nem ér itt véget. Sőt! Bárki alkothat, festhet és elmondhatja, kinek mit jelent a Pala.


Ha valaki másfajta tevékenységre vágyik, felfrissülhet a Gilda Max vidám aquafitness óráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni vagy valamilyen okból nehezebben mozognak. Az aquafitness a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképp érdemes tehát kipróbálni!


Az extrém sportok szerelmesei két alkalommal is megcsodálhatják az Amazinx Team látványos és akrobatikus parkour bemutatóját. A show alatt Magyarország legelismertebb parkouros atlétái elképesztő produkciót adnak elő, amelyben rengeteg szaltó, tűzugrás és számtalan látványos mutatvány bűvöli el a közönséget. Figyelem! Az előadás interaktív!

Az estet a Budapest Voices koncertje pörgeti fel a hullámmedencénél. A koncertlátogatóknak a strandolás mellett igazi zenei csemegét jelenthet az esemény, mivel az együttes 12 énekese és az ütőhangszerese csúcskategóriás hangrendszeren szólal majd meg.

Budapest Voices /Fotó: Máté Balázs

További információ:
www.palatinusstrand.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • 20. kisvasúti nap

  20. kisvasúti nap

  2019. július 27-én, szombaton tartják a Kemencei Erdei Múzeumvasút kisvasúti napját, amire a szervezők várják a vasútbarátokat.

 • Meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítást

  Meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítást

  A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők 2019. október 13-ig meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítás nyitva tartását. A letűnt, titokzatos birodalom kincseit bemutató tárlat márciusban nyitotta meg kapuit és eredetileg nyár végéig várta volna a látogatókat a belvárosi Komplexben.

 • Music Fm a LUPÁN

  Music Fm a LUPÁN

  Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégnte pakolják majd a lemezeket.