EUR: 323,21 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 20., csütörtök
Rafael

Külföld

Íme, a legfiatalabb pilótalány, aki Boeing 777-es vezet

Korábban már olvashattunk, hallhattunk a médiában arról a 26 éves nőről, aki a világ legfiatalabb kapitányaként vonult be a köztudatba és az EasyJet légitársaság kötelékében teljesít szolgálatot.

Most azonban itt egy újabb rekorder, aki nem elég, hogy a világ egyik legfelelősségteljesebb munkáját végzi, de még őrülten szexis is. A 30 éves Anny Divya a világon a legfiatalabb nő, aki egy Boeing 777-es óriásgépet vezethet kapitányként. Nagy szó, hiszen rögös út vezet – komoly típusvizsgáknak megfelelve – egy ilyen típus botkormánya mögé. Ezzel valóra vált Anny gyermekkori álma, óriási repülőket vezethet.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Állati hűsítő

  A nap képe: Állati hűsítő

  Arizonában az Out Of Africa vadaspark lakóinak minden szinte minden nap játék és mókázás. A nyár beköszöntével a gondozók biztosítanak egy tágas, hűsítő medencét a tigrisek számára, hogy azok kedvükre ugrálhassanak, hűsölhessenek a már-már kibírhatatlan kánikulában.

 • Négyévesen lopta el dédpapája kocsiját

  Négyévesen lopta el dédpapája kocsiját

  Kijelenthetjük, hogy a négy éves Sebastian Swenson mindent megtett, hogy egy kis édességhez jusson. A minnesotai kisfiú ugyanis elkötötte dédpapája kocsiját, hogy egy közeli benzinkútra hajtson a délutáni csúcsforgalomban némi nassolni valóért.

 • Donald Trump újra elnök lenne

  Donald Trump újra elnök lenne

  Donald Trump a 2020-as elnökválasztáson újra indul az elnökségért – ezt maga az amerikai elnök jelentette be kedden este a floridai Orlandóban, ahol több tízezres nagygyűlésen kezdte meg újraválasztási kampányát.