2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Miskolc

Százhúsz éves a villamosközlekedés

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. életében immár hagyomány, hogy minden évben központi ünnepségen tisztelegnek azok előtt, akik 1897. július 10-én lehetővé tették és elindították a miskolci villamosközlekedést. Ilyenkor köszönetet mondanak mindazoknak, akik működtetik, fejlesztik a miskolci közösségi közlekedést.

2017-ben a miskolci villamosközlekedés 120 éves. Az évforduló alkalmából a múlt hét szerdán központi ünnepség keretében elismerésben részesültek a miskolci közösségi közlekedésért dolgozók. A díjátadó ünnepségen a közlekedési társaság legmagasabb elismerését, a 2000-ben alapított Meszléri Zoltán-díjat Géczi Tibor forgalmi diszpécser kapta, aki több mint egy évtizede dolgozik a vállalatnál és kimagasló, maradandó, példamutató munkát végzett a közösségi közlekedés érdekében.  

Rengeteg elismerést adtak át – fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.