2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Miskolc

Százhúsz éves a villamosközlekedés

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. életében immár hagyomány, hogy minden évben központi ünnepségen tisztelegnek azok előtt, akik 1897. július 10-én lehetővé tették és elindították a miskolci villamosközlekedést. Ilyenkor köszönetet mondanak mindazoknak, akik működtetik, fejlesztik a miskolci közösségi közlekedést.

2017-ben a miskolci villamosközlekedés 120 éves. Az évforduló alkalmából a múlt hét szerdán központi ünnepség keretében elismerésben részesültek a miskolci közösségi közlekedésért dolgozók. A díjátadó ünnepségen a közlekedési társaság legmagasabb elismerését, a 2000-ben alapított Meszléri Zoltán-díjat Géczi Tibor forgalmi diszpécser kapta, aki több mint egy évtizede dolgozik a vállalatnál és kimagasló, maradandó, példamutató munkát végzett a közösségi közlekedés érdekében.  


Rengeteg elismerést adtak át – fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.