2018. január 21., vasárnap
Ágnes

Sport

Százötezer jegy kelt el a vizes világbajnokság első hat napján

Százötezer jegyet értékesítettek a Balatonfüreden és Budapesten zajló vizes világbajnokság első hat napján.

“A Magyarország-Olaszország vízilabda-mérkőzés, valamint a balatonfüredi nyíltvízi úszás versenyei is teltházasok voltak” – olvasható a szervezők csütörtöki közleményében.

A helyszíni érdeklődés a folytatásban várhatóan még fokozódik, mivel az úszók versenyei vasárnap kezdődnek a Duna Arénában.

Az óriás-toronyugrásra már minden jegy elkelt. A szakág küzdelmeit – amely 2013 óta szerepel a vb programjában – a Batthyány téri Duna-parton rendezik meg jövő péntektől vasárnapig, a világbajnokság zárónapjáig.

Kapcsolódó Cikkek

  • Huszonkét észak-koreai sportoló indul az olimpián

    Huszonkét észak-koreai sportoló indul az olimpián

    Három sportág öt versenyszámában összesen 22 észak-koreai sportoló vesz részt a február 9-én kezdődő phjongcshangi téli olimpián – jelentette be Tomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.

  • Oláh Bence és Tóth Ivett is ott lesz a téli olimpián

    Oláh Bence és Tóth Ivett is ott lesz a téli olimpián

    A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnökségi tagjainak többsége szombatra elektronikus úton jóváhagyta azt a javaslatot, mely szerint a műkorcsolyázók női versenyében Tóth Ivett indulhat, míg a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi váltójának ötödik tagja Oláh Bence lesz a február 9-én rajtoló phjongcshangi téli olimpián.