EUR: 325,29 Ft
CHF: 295,28 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Sport

Százötezer jegy kelt el a vizes világbajnokság első hat napján

Százötezer jegyet értékesítettek a Balatonfüreden és Budapesten zajló vizes világbajnokság első hat napján.

“A Magyarország-Olaszország vízilabda-mérkőzés, valamint a balatonfüredi nyíltvízi úszás versenyei is teltházasok voltak” – olvasható a szervezők csütörtöki közleményében.

A helyszíni érdeklődés a folytatásban várhatóan még fokozódik, mivel az úszók versenyei vasárnap kezdődnek a Duna Arénában.

Az óriás-toronyugrásra már minden jegy elkelt. A szakág küzdelmeit – amely 2013 óta szerepel a vb programjában – a Batthyány téri Duna-parton rendezik meg jövő péntektől vasárnapig, a világbajnokság zárónapjáig.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Aranylány

  A nap képe: Aranylány

  Elképesztő teljesítménnyel utasította háta mögé versenytársait Hosszú Katinka, aki ezzel aranyérmet szerzett 200 méter vegyesen a dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokságon.

 • Hosszú Katinka még mindig verhetetlen

  Hosszú Katinka még mindig verhetetlen

  Hosszú Katinka tovább írja 2009 óta tartó világbajnoki sikertörténetét. Az olimpiai bajnok úszó megszerezte pályafutása nyolcadik vb-aranyérmét, ezúttal 200 méter vegyesen végzett az élen.

 • Kozma: Mindig a kicsiket büntetik

  Kozma: Mindig a kicsiket büntetik

  A vb úszóversenyeinek nyitónapján a férfi 400 méter gyorson ezüstérmes ausztrál Mack Horton a díjátadás után letérdelt a dobogóra, így tiltakozott a sokadik alkalommal doppinggyanúba keveredett kínai Szun Jang győzelme ellen.

 • Egy ezüst is bearanyozta a kardozók napját

  Egy ezüst is bearanyozta a kardozók napját

  Ezüstérmes lett a magyar kardcsapat a vb-n, mégis felhangzott a tiszteletükre a Himnusz: a díjátadó után többtucatnyi szurkoló alkalmi kórusa a BOK Sportcsarnok előterében énekelte el a megilletődött Szilágyi Áronéknak.