EUR: 324,65 Ft
CHF: 281,85 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Életmód

Szedán kiderül: Egyetem vagy álláskeresés?

Holnap hozzák nyilvánosságra, hogy milyen pontszámokkal lehet bekerülni a felsőoktatási intézmények kiválasztott szakjaira. A besorolási döntést legkésőbb augusztus 5-ig elérhetővé teszik az e-felvételi rendszerében, és erről e-mail is érkezik minden jelentkezőnek.

Az intézmények felvételi határozatot küldenek postán vagy e-mailben, legkésőbb augusztus 8-ig. Budapesten és több vidéki egyetemvárosban is koncertekkel várják a 2017-es ponthatárokat. A Rio Budapestben a programok délután 3-kor kezdődnek, többek között edzést tart Rubint Réka, fellép ByeAlex és a Slepp, a szabadidős programok mellett kerekasztal-beszélgetések és előadások is lesznek, például nyelvtanulásról, karrierépítésről, a hallgatók családalapítási kedvezményeiről, de a lényegre – vagyis a ponthatárokra – este 8-ig kell várni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Létezik egészséges elhízás?

  Létezik egészséges elhízás?

  A metabolikus szindróma más elemeit nélkülöző elhízás akár még az egészséges kategóriába is sorolható néhány kuztatás szerint, ez az elképzelés azonban megdőlni látszik.

 • Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  A hazai borkultúra fejlesztése, a minőségi borfogyasztás ösztönzése, közben egy izgalmas versenysorozat a borászok között. Egyebek mellett ezt kínálja ” A Magyar Bor Ünnepe 2018 – Tállya” című rendezvénysorozat, melynek záróeseményére októberben kerül sor a tállyai Mailloth-kastélyban.

 • A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  Magyarországon a közösségi média lett az első számú hírforrás – áll a Reuters Institute nemrég közzétett, digitális hírfogyasztásról szóló 2018-as elemzésében, amely a YouGov 37 ország 74 ezer online hírolvasójának bevonásával készített felmérésén alapul.