EUR: 363,66 Ft
CHF: 343,56 Ft
2020. április 02., csütörtök
Áron

Életmód

Szedán kiderül: Egyetem vagy álláskeresés?

Holnap hozzák nyilvánosságra, hogy milyen pontszámokkal lehet bekerülni a felsőoktatási intézmények kiválasztott szakjaira. A besorolási döntést legkésőbb augusztus 5-ig elérhetővé teszik az e-felvételi rendszerében, és erről e-mail is érkezik minden jelentkezőnek.

Az intézmények felvételi határozatot küldenek postán vagy e-mailben, legkésőbb augusztus 8-ig. Budapesten és több vidéki egyetemvárosban is koncertekkel várják a 2017-es ponthatárokat. A Rio Budapestben a programok délután 3-kor kezdődnek, többek között edzést tart Rubint Réka, fellép ByeAlex és a Slepp, a szabadidős programok mellett kerekasztal-beszélgetések és előadások is lesznek, például nyelvtanulásról, karrierépítésről, a hallgatók családalapítási kedvezményeiről, de a lényegre – vagyis a ponthatárokra – este 8-ig kell várni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténkozmetika a fürdőszobában

  Karanténkozmetika a fürdőszobában

  A kényszerkarantén idején rengeteg olyan szépségápolási rutint kell otthon megoldani, amit eddig szakemberekre bíztunk. A lenőtt hajfesték, vagy géllakk, az összenőtt szemöldök vagy a férfiaknál a szakállápolás ugyan nem létkérdés, de jó érzés otthon, kényelmes ruhában is ápoltnak, csinosnak lenni.

 • Így lesz kellemes a home office

  Így lesz kellemes a home office

  Otthonról dolgozni nem is olyan egyszerű, de hogy is tehetnénk kellemesebbé az egész család számára az otthoni munkavégzést?

 • Ingyenes konzultáció a háziorvosi ellátáshoz

  Ingyenes konzultáció a háziorvosi ellátáshoz

  Egyre jobban leterheli az alapellátó háziorvosokat is a kialakult járványügyi helyzet. Egy hazai egészségügyi startup ezért saját fejlesztésű rendszerén keresztül teszi elérhetővé a telefonos- és videókonzultációt.

 • Lósóska – több ezer éves gyógynövény

  Lósóska – több ezer éves gyógynövény

  A lósóska az elfeledett növények közé tartozik: főként mezőkön, árokpartokon nő a legjobban. A vidéki öregemberek még a déd- és nagyszüleiktől tanulták jótékony hatását.