2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Extra

Szemetet szedett a vizes vb-n Ashton Kutcher – Fotók!

Újra a Duna Arénában szurkolt Ashton Kutcher. A világsztár az úszóselejtezőket figyelte, és annyira környezettudatos, hogy még szemetet is szedett, amit aztán odaadott a biztonsági őrnek.

A Duna Arénában kapta le fotósunk, Cser Dániel a világsztár Ashton Kutchert. A színész újra belopta magát a magyarok szívébe, amikor szemetet szedett az arénában. Kutcher végig nyomon követte a világbajnokság úszóselejtezőit, és bár néha kiment telefonálni, arra gondosan ügyelt, hogy a szemetet összeszedje. Az egyik biztonsági őrnek egy üres műanyag poharat is odaadott, miközben a sajátjából ivott. Ez nem tűnik óriási dolognak, de sok világsztár még erre is külön beosztottakat tart, míg Kutcher nemcsak hogy személyzet, de testőr nélkül járja Budapest utcáit. Korábban kedvesével, Mila Kunisszal látogatott ki a Duna Arénába két gyermekükkel, Wyatt-tel és az egyéves Dimitrivel. Velük volt Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke is. Akkor a volt szövetségi kapitány így mesélt a hírességekről:


– Amikor szó volt arról, hogy eljön, azt mondta, látja, hogy az egész város lázban ég. Egyébként nincsenek sztárallűrjeik, ugyanolyan emberek, mint én vagy bármelyik játékosom. Ügyesen elosztják a feladatokat, mert amíg az egyik dolgozik, a másik vigyáz a picikre, és azt is elárulták, hogy szeptemberig maradnak. Azt mondták, nagyon jól érzik magukat Budapesten, imádják a várost – tette hozzá.

Mila Kunis, akit a Fekete hattyú című filmből is ismerhetnek a rajongók, épp a The Spy Who Dumped Me című című vígjátékot forgatja Budapesten. Ashton Kutcher pedig többek között a Két pasi meg egy kicsi című sorozat sztárja, de ő alakította Steve Jobsot is a róla készült filmben.


Kapcsolódó Cikkek