2018. január 18., csütörtök
Piroska

Külföld

Szeptemberben jön az új Motörhead album

Szeptemberben jelenik meg a Motörhead új albuma, amelyen a brit rockzenekar legjobb feldolgozásai kapnak helyet, egyebek között egy David Bowie-klasszikus eddig sosem hallott Motörhead-verziója.

A banda a honlapján számolt be az Under Cöver című korong érkezéséről. Az albumon szerepel David Bowie időtlen klasszikusa, az 1977-es Heroes eddig publikálatlan feldolgozása, amely egyike volt a banda utolsó közösen felvett számainak.


“Ez egy nagyszerű Bowie-nóta, egyike a legjobbaknak és tudtam, hogy ebből csak jó dolog sülhet ki, ami be is bizonyosodott” – mondta Phil Campbell gitáros, hozzátéve, hogy a banda 2015 decemberében elhunyt frontembere is nagyon szerette az általuk készített változatot.

Az albumon szerepel továbbá a God Save The Queen (Sex Pistols), a Rockaway Beach (The Ramones), a Breaking The Law (Judas Priest) és a Whiplash (Metallica) “motörheadizált” változata is.

Lemmy, polgári nevén Ian Kilmister 2015. december 28-án, hetvenéves korában halt meg Los Angelesben. A zenész a rák egy különösen agresszív formájában halt meg, betegsége rövid lefolyású volt és Lemmy is csak december 26-án, két nappal 70. születésnapja után értesült a diagnózisról.

Alig két héttel később, 2016. január 10-én meghalt David Bowie énekes-dalszerző és producer is. A rákbetegségben elhunyt előadó több mint negyven évet átívelő karrierje során a glam rock, az art rock, a soul, a hard rock, a dance pop, a punk és az elektronikus zene világában is kipróbálta magát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.

  • Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több amerikai színész, többek közt Rebecca Hall, Greta Gerwig, Ellen Page, határolódik el Woody Allentől és legújabb filmjétől a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádak felelevenítése nyomán.