EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb Szekszárd

Szépül a Szivárvány

A szekszárdi Zöldtárs Alapítvány pályázatán húszezer forintot nyert a város módszertani iskolájának kiskertészszakköre.

A Szivárvány Általános Iskola csapata az elnyert forintokból többek között szerszámokat, vetőmagot, virágokat, virágföldet, trágyát vásárolt. Kicsik és nagyok egyaránt szívesen vettek részt a konyhakert és a virágoskert gondozásában, nekik teremtett újabb lehetőséget ez a pályázati nyeremény.

Örömmel kertészkednek a Szivárvány iskolások
Fotó: Lehőcz Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.