2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb Szekszárd

Szépül a Szivárvány

A szekszárdi Zöldtárs Alapítvány pályázatán húszezer forintot nyert a város módszertani iskolájának kiskertészszakköre.

A Szivárvány Általános Iskola csapata az elnyert forintokból többek között szerszámokat, vetőmagot, virágokat, virágföldet, trágyát vásárolt. Kicsik és nagyok egyaránt szívesen vettek részt a konyhakert és a virágoskert gondozásában, nekik teremtett újabb lehetőséget ez a pályázati nyeremény.

Örömmel kertészkednek a Szivárvány iskolások
Fotó: Lehőcz Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.