EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb Szekszárd

Szépül a Szivárvány

A szekszárdi Zöldtárs Alapítvány pályázatán húszezer forintot nyert a város módszertani iskolájának kiskertészszakköre.

A Szivárvány Általános Iskola csapata az elnyert forintokból többek között szerszámokat, vetőmagot, virágokat, virágföldet, trágyát vásárolt. Kicsik és nagyok egyaránt szívesen vettek részt a konyhakert és a virágoskert gondozásában, nekik teremtett újabb lehetőséget ez a pályázati nyeremény.

Örömmel kertészkednek a Szivárvány iskolások
Fotó: Lehőcz Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.