2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Sport

Szerbia a bronzérmes férfi vízilabdában

A Budapestre címvédőként érkezett szerb férfi vízilabda-válogatott bronzérmesként fejezte be szereplését a magyarországi vizes világbajnokságon, mivel a szombat délutáni helyosztón gond nélkül nyert a görög együttes ellen.

A délszláv alakulat, amelyet a horvát válogatott állított meg az elődöntőben, már az elején elhúzott 3-0-ra, majd 3-2-t követően megint beleerősített, így 8-4-es vezetésre tett szert. Olykor ugyan feljött kétgólnyira a másik ágon a magyar csapattól vereséget szenvedett görög együttes, de valós esélye nem volt még a döntetlenre sem a férfi pólót az utóbbi években uraló szerbekkel szemben.


Eredmény, vízilabda (Margitsziget), férfiak:

a 3. helyért:

Szerbia-Görögország 11-8 (5-3, 2-1, 3-3, 1-1)

korábban:

az 5. helyért:

Montenegró-Olaszország 5-4 (1-1, 1-1, 3-2, 0-0)

a 7. helyért:

Ausztrália-Oroszország 10-7 (4-3, 2-2, 3-1, 1-1)

később:

döntő:

MAGYARORSZÁG-Horvátország 20.30

Kapcsolódó Cikkek

  • 29 meccs után kikapott a Barca

    29 meccs után kikapott a Barca

    Megszakadt a Barcelona 29 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. A spanyol Király Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén az Espanyol az ifjonc Oscar Melendo 88. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött. A hazai sikerhez némileg Lionel Messi is hozzájárult, hiszen a 61.

  • Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Hiába érkeznek egyre gyakrabban a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló hírek, Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője egyszerűen nem tudja elképzelni a királyi gárdát a portugál klasszis nélkül – írja a goal.