2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Szeretnék a lányom gyilkosa szemébe nézni

Ma egy éve, hogy a munkából éjjel hazatérő B. Zsófit saját autója halálra zúzta. A fiatal lány az ablakba kapaszkodva próbálta megakadályozni, hogy kocsiját ellopják, ami az életébe került. Sz. Lajos 15 évet kaphat.

A vád szerint részeg, bedrogozott hegedűművész, Sz. Lajos beült a lány kocsijába, majd elindult, amit Zsófi a lehúzott ablakon behajolva próbált megakadályozni. A hegedűs nagy gázzal az árokba hajtott, majd elmenekült a helyszínről, segítségnyújtás nélkül hátrahagyva az autó alatt haldokló lányt.


Zsófi édesanyja, K. Ildikó szerdán az ATV Egyenes beszéd című műsorában könnyeivel küszködve mesélt arról, hogy a mai napig szakember segíti a történtek feldolgozásában, de a fájdalom nem enyhül. Az anya ma sem tudja pontosan, mi történt a lányával, mert a rendőrség a nyomozás érdekében nem árulhatta el. Ildikó sokkos állapotban érkezett a tragédia helyszínére, de hiába szeretett volna odamenni elhunyt lányához, hogy elköszönjön tőle. Azóta minden reggel az ébredés után a miértre próbál választ keresni. Mint mondta, szeretne lánya gyilkosa, Sz. Lajos szemébe nézni, hiányolja a megbánó magatartást. K. Ildikó abban reménykedik, hogy a bíróság igazságos, szigorú és elrettentő ítéletet hoz az ügyben.

„Védencem ellen bódult állapotban elkövetett halált okozó közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt emelnek vádat. Ha bebizonyosodik a bűnössége, 5-től 15 évig tartó börtönbüntetést kaphat” – mondta a Lokálnak dr. Borsos József ügyvéd.


Sz. Lajos előzetes letartóztatása holnap lejár. Családja abban bízik, hogy a bíróság kiengedi és az ítélethirdetésig házi őrizetben védekezhet.

Lánykérés a börtönben

„Ha beszélőre megyek Lajoshoz, nem hozzuk szóba a tragédiát, de látom rajta, hogy mélyen megbánta a történteket” – magyarázta a hegedűs élettársa, B. Zsanett. – „Szeretem Lajost, hét éve vagyunk együtt. Pár napja megkérte a kezem, én pedig igent mondtam. Ha 15 évig rács mögött marad, akkor is megvárom és férjhez megyek hozzá.”

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.