EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Külföld

Szex miatt lett pozitív a drogtesztje

Nem mindennapi magyarázattal állt elő az az ausztrál nővér, aki egy rutinellenőrzés során pozitív drogtesztet produkált.

A fiatal nő állítja, hogy mielőtt elvégezték a tesztet, szexuális kapcsolata volt egy ismeretlen, eléggé izzadós férfival. Elmondása szerint nem védekeztek, az aktus után pedig vécére sem ment, sőt még zuhanyozni sem volt ideje.

Azt állítja, hogy partnere az ő tudta nélkül drogozott, a férfi testnedvei pedig belekeveredhettek a vizeletmintájába, így lett pozitív a teszt kokainra. Tara Seymourra még számos tárgyalás vár, azonban bízik az igazságszolgáltatásban, hiszen ez a légyott az állásába is kerülhet.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Csodás zuhanás

  A nap képe: Csodás zuhanás

  Ennek az An-2-es kisrepülőgép pilótájának és annak utasainak ez a nap úgy kerül be a naptárukba, mint a második születésnapjuk.

 • Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

  Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

  Elfogtak egy húszéves bolgár kiberbiztonsági alkalmazottat, mert vélhetőleg részt vett az adóhatóság elleni hackertámadásban, amelynek során bolgár adófizetők millióinak személyes adatai kerültek illetéktelenek kezébe.

 • Parókája alá rejtette a kokaint

  Parókája alá rejtette a kokaint

  Parókája alá rejtett kokain miatt vettek őrizetbe egy kolumbiai férfit a barcelonai repülőtéren – közölte a katalán város rendőrsége kedden.