2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Szinte az összes jegy elkelt a Despacito előadójának koncertjére

A magyar rajongók is izgatottan várják, hogy végre élőben hallhassák az egész világot meghódító sláger előadóját.

Luis Fonsi augusztus 7-én lép színpadra a Budapest Parkban, ahol nagyzenekaros élő koncertet ad rajongóinak.


A jelek szerint az idei év legnagyobb slágere, a Despacito hamarosan minden rekordot megdönthet, miután eddig több mint 2,5 milliárdan nézték meg a legnagyobb videómegosztón.

A dal egyébként mi másról is szólna, mint egy gyönyörű lányról, akivel a főhős táncolni szeretne, lassan, amit a sláger címe is jelent.

Az igazi latin-amerikai sláger olyannyira hódította meg a világot, hogy már több sztár is elénekelte más feldolgozásban, amik még így „másolva” is elég nagy sikert hoztak előadóiknak.

Természetesen rengeteg paródia is született már a nótáról, ami ékes bizonyítéka annak, hogy ezt a dalt szinte már mindenki hallotta.

Készülhetnek a magyar rajongók is augusztus 7-re, hogy végre élőben hallhassák majd a szerelemről, romantikáról szóló nótát.

Addig egy kis ízelítő:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.