EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,20 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Szinte az összes jegy elkelt a Despacito előadójának koncertjére

A magyar rajongók is izgatottan várják, hogy végre élőben hallhassák az egész világot meghódító sláger előadóját.

Luis Fonsi augusztus 7-én lép színpadra a Budapest Parkban, ahol nagyzenekaros élő koncertet ad rajongóinak.


A jelek szerint az idei év legnagyobb slágere, a Despacito hamarosan minden rekordot megdönthet, miután eddig több mint 2,5 milliárdan nézték meg a legnagyobb videómegosztón.

A dal egyébként mi másról is szólna, mint egy gyönyörű lányról, akivel a főhős táncolni szeretne, lassan, amit a sláger címe is jelent.

Az igazi latin-amerikai sláger olyannyira hódította meg a világot, hogy már több sztár is elénekelte más feldolgozásban, amik még így „másolva” is elég nagy sikert hoztak előadóiknak.

Természetesen rengeteg paródia is született már a nótáról, ami ékes bizonyítéka annak, hogy ezt a dalt szinte már mindenki hallotta.

Készülhetnek a magyar rajongók is augusztus 7-re, hogy végre élőben hallhassák majd a szerelemről, romantikáról szóló nótát.

Addig egy kis ízelítő:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.