2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Extra

Szinte az összes jegy elkelt a Despacito előadójának koncertjére

A magyar rajongók is izgatottan várják, hogy végre élőben hallhassák az egész világot meghódító sláger előadóját.

Luis Fonsi augusztus 7-én lép színpadra a Budapest Parkban, ahol nagyzenekaros élő koncertet ad rajongóinak.


A jelek szerint az idei év legnagyobb slágere, a Despacito hamarosan minden rekordot megdönthet, miután eddig több mint 2,5 milliárdan nézték meg a legnagyobb videómegosztón.

A dal egyébként mi másról is szólna, mint egy gyönyörű lányról, akivel a főhős táncolni szeretne, lassan, amit a sláger címe is jelent.

Az igazi latin-amerikai sláger olyannyira hódította meg a világot, hogy már több sztár is elénekelte más feldolgozásban, amik még így „másolva” is elég nagy sikert hoztak előadóiknak.

Természetesen rengeteg paródia is született már a nótáról, ami ékes bizonyítéka annak, hogy ezt a dalt szinte már mindenki hallotta.

Készülhetnek a magyar rajongók is augusztus 7-re, hogy végre élőben hallhassák majd a szerelemről, romantikáról szóló nótát.

Addig egy kis ízelítő:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Az egykori álompár 2016-ban döntött a válás mellett, azóta pedig folyamatosan veszekedtek. Angelina kezdetben meg akarta tiltani Bradnek, hogy láthassa a gyerekeket, a bíróságon azonban a közös felügyelet mellett döntöttek.

  • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.