EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb XXIII.kerület

Szlovéniai túrával készülnek az NB II-re

Az ausztriai Mattersburgban, majd a másodosztályú Siófok elleni felkészülési mérkőzéseket követően egy hétig a szlovéniai Mariborban edzőtáborozott a Soroksár labdarúgócsapata.

A nemrég kinevezett vezetőedző, Lipcsei Péter és legénysége már gőzerővel készül a hó végi bajnoki rajtra.


Romic Danijel már Böde Dániellel is megküzdött az NB I-ben (fotó: MTI)

A Vác ellen, idegenben kezdi meg a jövő hét végén a labdarúgó NB II-es szereplését a 2017/2018-as szezonban a Soroksár csapata. A tavaly negyedik helyen végzett gárda komoly változásokon ment keresztül, Lucsánszky Tamást Lipcsei Péter váltotta a kispadon. Ezzel tovább erősödött a XXIII. kerületiek amúgy is szoros kapcsolata a Ferencvárossal. Derekas Zoltán, Lakatos István, Gera Dávid, János Norbert és Pergel Bence egyaránt a zöld-fehérektől érkezett, és az előttünk álló szezont Soroksáron töltik kölcsönben. Rajtuk kívül Dvorschák Gábor, Romic Danijel, Albert Ádám, Csillag Dárius, Orosz Márk és Tamási Zsolt neve szerepel még az érkezők oldalán. Lovrencsics Balázs, Jova Levente, Lorentz Márton, Bajzát Péter, Gengeliczki Gergő, Haris Attila, Jova Levente, Papp Máté, Peszmeg Viktor, Sándor István és Szilágyi Péter távozott a klubtól.

Dvorschák Gábor rutinjával nagy segítségére lehet a Soroksárnak
MTI Fotó: Beliczay László

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.