EUR: 307,55 Ft
CHF: 265,20 Ft
2017. október 21., szombat
Orsolya

Sport

Takács Krisztián 15. lett 50 méter gyorson

Takács Krisztián a 15. helyen zárt, így nem jutott döntőbe 50 méter gyorson pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

A szám 31 éves országos csúcstartója (21.42) délelőtt éppen csak “becsúszott” a legjobb 16 közé. A vb legnépesebb, 125 versenyzőt felvonultató mezőnyének elődöntőjében ugyan sikerült javítania 22.18-as első idején, de a 22.05 másodperces délutáni eredmény nem ért finálét.

“Veszítenivalóm nem volt, bónusz volt számomra ez az úszás, hogy a délutáni hangulatot is átélhettem” – mondta Takács, aki hozzátetette: délelőtthöz képest egy helyet lépett előre, az európaiak közül pedig a nyolcadik időt úszta.

“Az éves teljesítmény alapján reális ez a helyezés.” – jelentette ki.

Kapcsolódó Cikkek

  • Emlékezzünk a nagyokra!

    Emlékezzünk a nagyokra!

    Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.