2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Sport

Takács Krisztián 15. lett 50 méter gyorson

Takács Krisztián a 15. helyen zárt, így nem jutott döntőbe 50 méter gyorson pénteken a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

A szám 31 éves országos csúcstartója (21.42) délelőtt éppen csak “becsúszott” a legjobb 16 közé. A vb legnépesebb, 125 versenyzőt felvonultató mezőnyének elődöntőjében ugyan sikerült javítania 22.18-as első idején, de a 22.05 másodperces délutáni eredmény nem ért finálét.

“Veszítenivalóm nem volt, bónusz volt számomra ez az úszás, hogy a délutáni hangulatot is átélhettem” – mondta Takács, aki hozzátetette: délelőtthöz képest egy helyet lépett előre, az európaiak közül pedig a nyolcadik időt úszta.

“Az éves teljesítmény alapján reális ez a helyezés.” – jelentette ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Búcsú egy legendától

  Búcsú egy legendától

  Ronaldinho testvére és egyben menedzsere a múlthét folyamán bejelentette, hogy a brazil legenda visszavonul a profi futballtól.

 • Huszonkét észak-koreai sportoló indul az olimpián

  Huszonkét észak-koreai sportoló indul az olimpián

  Három sportág öt versenyszámában összesen 22 észak-koreai sportoló vesz részt a február 9-én kezdődő phjongcshangi téli olimpián – jelentette be Tomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.

 • Oláh Bence és Tóth Ivett is ott lesz a téli olimpián

  Oláh Bence és Tóth Ivett is ott lesz a téli olimpián

  A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnökségi tagjainak többsége szombatra elektronikus úton jóváhagyta azt a javaslatot, mely szerint a műkorcsolyázók női versenyében Tóth Ivett indulhat, míg a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi váltójának ötödik tagja Oláh Bence lesz a február 9-én rajtoló phjongcshangi téli olimpián.