2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb II.kerület

Társasház lesz a SZOT-üdülőből

Megkezdték az életveszélyes műszaki állapotú egykori SZOT-üdülő elbontását, illetve újraépítését.

A befejezetlen torzó több mint 20 éve csúfítja a Rózsadombon a budai panorámát, a beruházó azonban azt ígéri, hogy 2019 őszére a látképhez méltó és a környéken lévő ingatlanok értékét is növelő fejlesztés, 100 apartmanból álló társasház lesz a helyén.


(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.