EUR: 323,67 Ft
CHF: 287,66 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb Győr

Tart a győri EYOF, ünnepel a város!


Fotó: EYOF Győr 2017 – Havasi Melinda

Látványos show-műsorral kezdődött Magyarország első olimpiai eseménye, a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál. Július 23–29. között a kontinens legjobb utánpótláskorú sportolói mérik össze tudásukat. Az eseményre rengetegen érkeztek a városba, számos kulturális kísérőprogram is a sportolók és a csapattagok kedvét keresi, csakúgy, mint a Győrbe látogató turistákét. Az EYOF nemcsak a sport, hanem az ország és Győr ünnepe is!

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.