2020. július 06., hétfő
Csaba

Extra

Tinisztárok sikere a kifutón

A tizedik Ezüstpart Szépe szépségversenyen nem volt nehéz dolga a zsűrinek. Teljes egyetértésben választották meg a díjazottakat, akik közül ketten is szerepelnek a népszerű online tinisorozatban, a Középsuliban.

A szépségek a Réthy Fashion izgalmas farmer ruháiban, bikiniben és kisestélyiben is végig vonultak a kifutón. A királynőnek járó korona végül a 19 éves budapesti Hermesz Tímea fejére került, aki kék bikinijében varázsolta el a közönséget.


Udvarhölgyei Kohl Kitti (16) és Ludman Fruzsina (17) lettek. Dobos Imre, szervező a Diamond Models Rivercast nevében elmondta, hogy a versenyben nincsenek megkötések, bárki jelentkezhet, és aki sikeresen továbbjut a casingon, nem csak a kifutóra léphet fel, hanem számára minden ingyenes a verseny hétvégéjén, a siófoki Ezüstpart Hotelben. A versenyt megelőző napon sportversenyen mérették meg magukat a szépségek, ahol nem csak azt figyelte a zsűri, hogy áll a feszülős naci rajtuk, hanem azt is, milyen ügyesek a tornapályán. Bár mindenki jól teljesített, a Miss Sport díjat Járóka Fanni vitte haza. Az idei Miss Fashion Horváth Júlia lett, akit a Középsuli című online tinisorozatból is ismerhet a nagyérdemű. Kemény Zsanett, a Miss Bikini címet elnyerő hölgy is szerepel a sorozatban, nem csoda, hogy ujjongva tomboltak a fiatalok a nézőtéren. A Frissmédia különdíját a meseszép felvidéki modell, Pásztor Orsolya vihette haza.

Kapcsolódó Cikkek