EUR: 319,46 Ft
CHF: 276,43 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Extra

Tinisztárok sikere a kifutón

A tizedik Ezüstpart Szépe szépségversenyen nem volt nehéz dolga a zsűrinek. Teljes egyetértésben választották meg a díjazottakat, akik közül ketten is szerepelnek a népszerű online tinisorozatban, a Középsuliban.

A szépségek a Réthy Fashion izgalmas farmer ruháiban, bikiniben és kisestélyiben is végig vonultak a kifutón. A királynőnek járó korona végül a 19 éves budapesti Hermesz Tímea fejére került, aki kék bikinijében varázsolta el a közönséget.


Udvarhölgyei Kohl Kitti (16) és Ludman Fruzsina (17) lettek. Dobos Imre, szervező a Diamond Models Rivercast nevében elmondta, hogy a versenyben nincsenek megkötések, bárki jelentkezhet, és aki sikeresen továbbjut a casingon, nem csak a kifutóra léphet fel, hanem számára minden ingyenes a verseny hétvégéjén, a siófoki Ezüstpart Hotelben. A versenyt megelőző napon sportversenyen mérették meg magukat a szépségek, ahol nem csak azt figyelte a zsűri, hogy áll a feszülős naci rajtuk, hanem azt is, milyen ügyesek a tornapályán. Bár mindenki jól teljesített, a Miss Sport díjat Járóka Fanni vitte haza. Az idei Miss Fashion Horváth Júlia lett, akit a Középsuli című online tinisorozatból is ismerhet a nagyérdemű. Kemény Zsanett, a Miss Bikini címet elnyerő hölgy is szerepel a sorozatban, nem csoda, hogy ujjongva tomboltak a fiatalok a nézőtéren. A Frissmédia különdíját a meseszép felvidéki modell, Pásztor Orsolya vihette haza.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.