2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Veszprém

Tizennegyedszer rendezték meg a VeszprémFestet

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg a VeszprémFestet július 12. és 15. között. Szerdán a kedvezőtlen időjárás miatt a Veszprém Arénába kellett költöztetni Richard Bona és a Mandekan Cubano koncertjét, csütörtökön azonban már a tervek szerint, a História-kertben léphetett fel Heather Small.

Pénteken és szombaton ismét az Arénában találkozhattunk Tom Jonesszal, illetve Prince egykori zenekarával, a The New Power Generationnel.

(fotó: Domjn Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.