EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Külföld

Több mint 24 órán át volt egy lift foglya egy idős pár

Egy bevásárlóközpont liftjében rekedt egy idős pár több mint 24 órára az északnyugat-malajziai Ipoh városban pénteken – számolt be róla a helyi média hétfőn.

A 74 éves férfi és 70 éves felesége pénteken 11.30-kor szállt a liftbe, de csak másnap 13 órakor mentették ki őket.


Egyik rokonuk szerint a párt annyira megviselte a baleset, hogy nem hajlandóak beszélni senkivel, a rendőrséggel sem. A rokon elmondása szerint már megbíztak egy ügyvédet, hogy tegye meg a szükséges lépéseket – írta a The Star Online.

A lap szerint a házaspár lánya indult szülei keresésére a bevásárlóközpontba, a parkolóban meg is találta az édesapja autóját. Ezután egy őrrel a liftekhez ment, ahol meghallotta az édesapja halk segélykiáltásait. A párt a tűzoltók mentették ki, majd kórházba vitték őket.

A szóvivő szerint a bevásárlóközpont Kuala Lumpur-i központja vizsgálatot indított az ügyben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erősödnek a V4-ek!

  Erősödnek a V4-ek!

  A visegrádi országok, köztük Magyarország erősödése érezhető az Európai Bizottság összetételének alakulásában – mondta Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

 • Európa meggyengült Juncker alatt

  Európa meggyengült Juncker alatt

  Meggyengült Európa az elmúlt öt évben Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének a tevékenysége alatt – mondta Pócza István, az Alapjogokért Központ vezető elemzője szombat este az M1 aktuális csatornán.