EUR: 323,62 Ft
CHF: 287,52 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Toni ledobta a felsőt – Fotók!

A 25 éves német topmodell, Toni Garrn 2008-ban a Calvin Klein őszi kampánya után lett igazán népszerű.

Azóta pedig már saját farmerkollekciót dobott piacra és Leonardo DiCapriót is megszerezte, igaz, csak másfél évre. Mint tudjuk, az Oscar-díjas színész a világ legszebb női közül válogat, és elnézve exe monokinis képeit, nem csodálkozunk a választásán. Toni alakja egyszerűen hibátlan, ráadásul cseppet sem szemérmes.


 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.