EUR: 325,28 Ft
CHF: 295,22 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Belföld

Rosszul lett és meghalt egy tóalmási traktor vezetője

Rosszul lett és árokba borult Tóalmáson egy traktoros, akit a mentők már nem tudtak újraéleszteni – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta: a baleset Tóalmáson, a Rét utcában, egy töltés oldalában történt. A traktoros rosszulléte miatt árokba borult traktor fülkéjéből a jármű vezetőjét tűzoltók szabadították ki, de a mentők már nem tudták megmenteni az életét, a férfi a helyszínen meghalt.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére elmondta, hogy a Nagykátai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli halálesetet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hamarosan programot hirdet Berki

    Hamarosan programot hirdet Berki

    Professzionális, szakkemberekből álló háttérgárdát és a fővárosi lakosok bevonását ígéri főpolgármesterként Berki Krisztián, aki – bár egy medencéből kilépve, csuromvízes ingben, gatyában jelentette be indulását, a TV2-nek adott interjúja szerint – nagyon is komolyan veszi, hogy nyugdíjba küldené Tarlós István kormánypárti főpolgármestert.