2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Egyéb X.kerület XVII.kerület XVIII.kerület XIX.kerület

Új járat a reptérre

Július 8-ától közlekedik az új közvetlen repülőtéri, 100E jelzésű buszjárat, ami a Liszt Ferenc repülőtér és a Deák Ferenc tér között szállítja majd az utasokat.

Egy jegy 900 forintba kerül. Az utasokat egyedi arculatú, alacsony padlós és légkondicionált buszok szállítják majd, amelyek félóránként indulnak − tájékoztatott az MTI. A járat a Deák Ferenc térről indulva csak a Kálvin téren áll meg a repülőtér felé, viszont a korai órákban, amíg a metrók nem közlekednek, az Astoriánál is fel lehet majd szállni rá. A repülőtér felől érkező buszokról a Kálvin téren és az Astoriánál is le lehet majd szállni. A 200E jelzésű járat, amely a Kőbánya-Kispest metróállomás és a repülőtér között közlekedik, a továbbiakban is szállítja az utasokat az eddigi díjszabás mellett.


Már két busszal lehet kijutni Ferihegyre
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Mehetünk már szaunázni?

  Mehetünk már szaunázni?

  Az országszerte bevezetett enyhítéseknek köszönhetően sorra nyílnak a fürdők, beüzemelik a strandokon a termálmedencéket is és befűtötték a szaunákat.

 • Kupa vagy liga?

  Kupa vagy liga?

  Az Atomerőmű KSC Szekszárd jelezte az Európai Kosárlabda Szövetségnek, hogy a következő szezonban az Európa Kupa helyett az Euroligában szeretne indulni.

 • A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiság jelképe

  A polgárőrség ma a modern hazafiságot jelképezi Magyarországon – mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott szombaton Felsőtárkányban, a regionális polgárőr-napon.