EUR: 326,00 Ft
CHF: 294,36 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Győr

Új utcatáblák a belvárosban


Fotó: O. Jakócs Péter

Nyáron mintegy kétszáz utcatáblát szerelnek fel a győri sétálóövezetben, de más városrészekben is tervezik a táblák megújítását. A történelmi környezetnek megfelelő küllemű táblák nagyobbak, mint a korábbiak, így jobban olvashatók, illetve az egykori kerületfeltüntetés helyett az informatívabb városrésznevet tüntették fel rajtuk. A táblák nagy részét már az EYOF-ig, a többit a nyár folyamán szerelik fel a belvárosban. Ráadásul a belváros szépítéséhez és tisztán tartásához 115 új szemetest is kihelyeznek majd.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.