EUR: 325,02 Ft
CHF: 294,99 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Egyéb Miskolc

Újjáalakul a DVTK női röplabda szakága

A klub honlapjának beszámolója szerint a szakosztály 1948-ban alakult meg, de a női együttes 1965-ben elbúcsúzott az élvonaltól, majd néhány évvel később megszűnt. Most, több évtized után újjáalakult a Diósgyőri VTK női röplabda szakága.

– Ötven év után én vagyok az a szerencsés klubvezető, aki bejelenthetem, hogy újraindul a röplabda a DVTK keretein belül – mondta Szabó Tamás, az egyesület ügyvezetője, majd hozzátette: – Ez egy rendkívül örömteli dolog számomra, hiszen a röplabda a világon az egyik legnépszerűbb sport.

A DVTK-n belül a labdarúgás, a kosárlabda, a jégkorong, az asztalitenisz, a sakk és a birkózás után a röplabda lesz a hetedik sportág. A szakmai igazgatói feladatokat Toma Sándor látja el.

Toma Sándor és Szabó Tamás – fotó: dvtk.eu

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.