2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Űrhajóval szállt le a Bazilikánál Pataky Attila –

Néhány nap alatt közel ötvenezer megtekintésnél jár a YouTube-on a Hoopps videója, amelyben Pataky Attilát egy ufó teszi le a Bazilika előtt.


Hosszú idő után visszatért Budapestre a megfizethető árú, applikáció alapú autós utazás. A magyar startup, a Hoopps sofőrei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót, s ráadásul Budapestet is jobban megismerhetik autózás közben.


Az applikáció első reklámfilmjének főszereplője Pataky Attila, az Edda frontembere, aki a videóban egy űrhajóból száll ki a Bazilika előtti téren. A rövid felvételt néhány nap alatt közel ötvenezren nézték meg a YouTube-on.

„Tudomásom szerint, azért esett rám a választás, mert a Hoopps főnöksége, az általuk megkérdezettektől egyöntetűen azt választ kapták, hogy Pataky Attila lenne a legalkalmasabb egy földönkívüli szerkezettel való érkezésre. Szívesen vállaltam, hogy a kezdeményezés mellé álljak, mivel hamar átláttam a cég tiszta struktúráját és láttam, hogy a csapat milyen szenvedéllyel dolgozik. Számomra ez egy olyan egyedülálló üzleti forma a piacon, ami megtestesíti az élni és élni hagyni elgondolást. Szerintem a Hoopps mottója és majdani sikerének a kulcsa, hogy olyat talált ki és fejlesztette használhatóvá, ami a felhasználóknak is örömöt okoz, nem csupán egy üzleti szolgáltatás” – mondta Pataky Attila, aki reméli, a földönkívüliek is szeretni fogják a videót.


Az Edda frontembere kiemelte: több évtizedes pályával a háta mögött ma már meggondolja mihez adja a nevét, de a Hoopps alkalmazását jól kezelhető, élhető elgondolásnak tartja. Kifejtette, hogy nagyon szimpatikus számára, hogy az alkalmazás megálmodói és fejlesztői nem adták fel, és a tehetetlenségre való hivatkozás helyett megtalálták azt a lehetőséget, amivel segíthetik a közösségi utazást, segíthetik a cégeket a saját termékük vagy szolgáltatásuk népszerűsítésében, és nem utolsó sorban az embereket a könnyebb közlekedésben.

Alig néhány napja tölthető le Androidra és iOS-re a Hoopps alkalmazás, máris több ezer felhasználójuk van. A népszerűség nem véletlen: hosszú ideje ez az első olyan alkalmazás, amely megfizethető árú, valós idejű autós utazást kínál a budapestieknek. Az appon keresztül rendelhető összes sofőrnek rendelkeznie kell érvényes jogosítvánnyal, személyszállító vizsgával, erkölcsi bizonyítvánnyal, saját autóval, valamint át kell esnie elővizsgálaton és belső tréningen is.

Az új utazási formát már bárki kipróbálhatja Budapesten, a nap 24 órájában. A fejlesztők azonban kérik a felhasználók megértését az esetleges apróbb fennakadások miatt, hiszen a Hoopps még tesztüzemben van.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.