EUR: 326,00 Ft
CHF: 294,36 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Tatabánya

Úton Kína felé

A Bohemian Betyars lépett fel az Agora Zenei Esték újabb rendezvényén

– Amikor anno, 17-18 évesen a gimiben elkezdtük, nem gondoltuk volna, hogy ez lesz belőle – hangsúlyozta Mihályfi Máté, a zenekar szólógitárosa. – Az évek során folyamatosan fejlődtünk és tanultunk, és sokszor a saját hibáinkból jöttünk rá, hogy miről is szól a zenélés.


A Bohemian Betyars különleges zenét játszik, amelyben több stílus keveredik. A magyar népzene és a balkáni zene mellett a ska és a punk stíluselemei is felbukkannak a banda dalaiban.

– A zenénk valóban elég sokoldalú, nem is könnyű kategorizálni – mondta nevetve Fehér Gábor, a zenekar bőgőse. – Bárhová megyünk, ha egy szkeptikus ember eljön a koncertünkre, ő is biztosan talál valamit a zenénkben, ami tetszik neki. Rendszeresen visszahalljuk ezt a közönségtől.

Nem véletlen, hogy a fiúk egyre több külföldi fesztiválra kapnak meghívást, Spanyolországban például rendszeres vendégnek számítanak.

– Az az érdekes, hogy ahogy egyre nyugatabbra mész, egyre pozitívabban állnak hozzád az emberek, egyre nyitottabbak – tette hozzá Fehér Gábor. – Azt, hogy a színpadon mindig próbálunk mindent beleadni, látják az emberek, és értékelik is. Szerencsére ez a hazai közönségről szintén elmondható.

A Bohemian Betyars a következő hónapokban Franciaországban, Törökországban és Kínában is koncertezik.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.