2020. július 08., szerda
Ellák

Extra

Vámos Erika kibékült volt szerelmével

A műsorvezető a Lokállal osztotta meg elsőként a nagy hírt: ismét korábbi szerelme, a kilenc évvel fiatalabb Máté oldalán találta meg a boldogságot. A férfi Erika orrműtétjét is végigasszisztálta, és békülésük óta a tenyerén hordozza szerelmét. 

Lángoló szerelemmel indult, majd egyik napról a másikra hangos szakítás lett a vége januárban Vámos Erika és Máté románcának. Májusban már új férfi mellett kereste a boldogságot a Több mint TestŐr műsorvezetője, de egy váratlan fordulat mindent megváltoztatott.


– Sok diétás dolgot megosztok a közösségi oldalamon, és pár hete kaptam egy üzenetet Mátétól. „Nekem nem kellettek csodaszerek, elég volt egy Vámos Erika, és mínusz tizenöt kilónál tartok” – kezdte a Lokálnak a történetet a tévés, aki persze aggódva egyből visszaírt volt szerelmének, és az üzenetváltások ezután rendszeressé váltak. Máté bevallotta a szőke szépségnek: képtelen elfelejteni őt. Erika pedig lapunknak még májusban elárulta, bár boldog új párja mellett, még nincs túl a Mátéval való kapcsolatán.

– Úgy gondolom, olyat, ami Mátéval történt köztünk, csak egyszer dob az élet. 24 óra alatt biztosak voltunk benne, hogy mit akarunk, egy hónap után pedig már házasodni akartunk. Óriási energiák mozogtak a kapcsolatunkban. Januárban szakítottunk, de még most is nehéz. Május van, és még mindig a feldolgozás fázisában vagyok – vallotta akkor a Lokálnak a műsorvezető.


Máté békülési akciója és a hosszas levelezgetés pedig odáig vezetett, hogy az egykori szerelmesek találkozót beszéltek meg, és parázs érzelmeiknek újfent utat engedtek, hiszen szembe kellett nézniük a ténnyel: még mindig szeretik egymást. Máté színt vallott Erikának és elárulta, szakításuk óta nem eszik, nem alszik. Csontvázzá fogyott, és szeretné, ha rendbe hoznák a kapcsolatukat.

– Mindketten Nagykovácsiban élünk, és Máté elmesélte, hogy minden éjjel elsétált a házam felé, annyira hiányoztam neki. Köztünk sohasem egyszerű tűz lobogott, inkább egy meteor robbant közénk, ez ellen pedig nehéz bármit tenni – mesélte a műsorvezető, aki amint ráeszmélt, hogy volt párjáért rajong, azonnal szakított aktuális kedvesével.

– Az sosem volt óriási szerelem, inkább egy kiegyensúlyozott boldogság. De ennek ellenére egy percét sem bánom. Úgy érzem, mindennek így kellett történnie. És Mátéval is szét kellett mennünk ahhoz, hogy most jobban szeressük egymást, mint valaha, a tenyerén hordozzon, ahogy most, és királynő lehessek mellette – mondta Erika, akit orrműtéte után is szerelme ápol.

– Egy komoly, négyórás műtéten estem át. Az orrsövényferdülésem miatt kellett kés alá feküdnöm, és ha már vállalkoztam erre, akkor az orrnyergem alakján is változtattak egy kicsit. Szerencsére Máté végig mellettem volt, sőt orrtapasz ide vagy oda, elrángatott kirándulni, ahol nagyon jól éreztük magunkat – örvendezett a szerelmes tévés, aki reméli, ez már egy életre szól Mátéval.

Jöhet a baba

Hosszú évek óta készül örökbefogadásra a csinos tévés, aki már túl van a becsült hét év várakozási időn, és lényegében bármelyik nap jöhet a telefon, hogy végre hazavihet és felnevelhet egy kislányt. A Mátéval való békülésével pedig még közelebb került élete álmához, hiszen ha szerelme megkéri a kezét – ahogy azt a szakításuk előtt Máté már tervezte –, akkor házaspárként felgyorsulhat az örökbefogadási procedúra.

Kapcsolódó Cikkek