EUR: 352,23 Ft
CHF: 330,97 Ft
2020. július 06., hétfő
Csaba

Aktuális Nagykanizsa

Versenyben a baleseti helyszínelők

A dobogó harmadik fokán végzett a kanizsai csapat a baleseti helyszínelők versenyének régiós döntőjén, amelyet ezúttal a Zala megyei főkapitányság rendezett. A megmérettetésen a házigazdák mellett további öt megye – Fejér, Veszprém, Somogy, Tolna és Vas – rendőrei indultak. A viadal elméleti és gyakorlati feladatokból állt: előbbiekben a baleseti helyszínelők KRESZ- és szakmai tesztlapot töltöttek ki, utóbbiak során pedig autós ügyességi pályát is kellett teljesíteniük a résztvevőknek, akiknek beállított helyzetekben szintén számot kellett adni tudásukról.

A rendőröknek különféle helyzetekben kellett bizonyítaniuk. A fekete zsák mindent elárul erről a feladatról (Fotó: ZMRFK)

A versenyen részt vevő megyei rendőr-főkapitányságok az induló csapataik eredményét külön is értékelték. Zalából az egerszegiek vitték el a pálmát, második helyen a lenti helyszínelők végeztek, míg a harmadik helyre a kanizsai Németh Tibor törzszászlós és Perényi Tamás törzsőrmester futott be. Az őszi országos versenyen a zalaegerszegiek képviselik majd a megyét.


Kapcsolódó Cikkek