EUR: 325,94 Ft
CHF: 293,98 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

Vona Gábor már a nyugdíjasokon is gúnyolódik

A Jobbik elnökének most aztán komolyan elgurulhattak a gyógyszerei. Megszégyenítő stílusban minősíti Vona Gábor a nyugdíjasokat a közösségi oldalán megosztott egyik posztjába. A pártelnököt még az sem érdekli, hogy ezzel közel 3 millió időskorú lelkébe gázol bele, de nagyon durván.

Olyan szavakat enged meg magának, amelyet egy civil jóérzésű fiatalember se engedne meg magának, nemhogy egy politikus, pláne pártelnök – írja az Origo. Az már egyértelmű, hogy nem a Simicska Lajos által biztosított hirdetési plakátfelületeken nyomatott kampány alapján kell megítélni a pártot, ahogy Vona Gábort sem, hiszen a harmincas éveinek vége felé járó Jobbik elnök egy laza Facebook poszttal simán egyértelművé tette, hogy mi is a véleménye a magyar nyugdíjasokról. Felháborító, hogy Vona ezeken az embereken gúnyolódik.


Vona Gábor Orbán Viktor tusványosi beszéde napján fakadt ki a nyugdíjasokra. A Facebookon közölt írásából a sorok között kiderül, hogy ostobának és szinte már veszélyesnek tartja a nyugdíjasokat, különösen a „viktorániusokat”, ahogy ő az Orbán Viktort támogató időseket gúnyolja – írja az internetes lap.

Vona bejegyzésében arra is kitér, hogy az egyik utcai fórumán látott nyugdíjasokat, „akiknek a szemükben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt, miközben húzták a kis bevásárló kocsijukat és a TV2-s hazugságokat ismétlik”.


A pártelnök most ezzel egyértelművé tette, hogy ha a nyugdíjasok egy kis megértésre, együttérzésre vágytak volna, azt Vona Gábornál kell keresni.

Íme, a teljes bejegyzés! Olvassa el Ön is Vona Gábor megalázó eszmefuttatását a nyugdíjasokról:

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek