2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Extra Sopron

White Party a belvárosban

A tavalyi nagy siker után ismét lesz White Party & Late Night Shopping Sopronban, július 8-án 9 órától. Az egészen éjfélig tartó rendezvényen a VárKerKör Egyesülethez tartozó, fehér lufikkal jelzett üzletek, vállalkozások különleges akciókkal várják talpig fehérben érkező vendégeiket.

Egész nap zenével, színes programokkal, fotókiállítással és szuper hangulattal kedveskednek nekik a szervezők a Várkerületben és környékén.
A VárKerKör több mint egy éve sikeresen működik egyesületi formában.


– Fontosnak éreztük, hogy jogi formát adjunk az összefogásunknak, mert eddig csak néhány közösen gondolkodó vállalkozó voltunk. Így sokkal több mindent elérhetünk és tehetünk a vállalkozásaink működése és szép belvárosunk népszerűsítése érdekében. A kirakatokra, ajtókra kiragasztott VárKerKör-matricák jelzik az egyesületünkhöz tartozó cégeket. Nemcsak üzletek, hanem vendéglátó- és szolgáltatóegységek is tartoznak ide. Reményeink szerint az elkövetkező időszakban tagságunk tovább nő, és más jellegű vállalkozásokkal is kiegészül – mondták el a kezdeményezés kitalálói.
A VárKerKör a jövőben újabb nagy dobásokra készül: a Várkerület több pontján információs táblákat szeretnének elhelyezni potenciális marketingfelületként, amelyeken a VárKerKör vállalkozásait tüntetnék fel. A tagok számára fontos a csodálatos belváros és programjai határon túli reklámozása, ezért egy kiadványt is terveznek.

Gyönyörű Sopron belvárosa
Fotó: VárkerKör / Kóczán Izabella

Kapcsolódó Cikkek