EUR: 307,71 Ft
CHF: 267,16 Ft
2017. október 14., szombat
Helén

Belföld

Zivatarok, viharos széllökések, de még jégeső is lehet szerdán

Tovább csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék nem várható. A keleti országrészben estig erősen felhős idő lesz jellemző, esőre, záporra, zivatarra is számíthatunk, néhol felhőszakadással, jégesővel.

Az éjszaka folyamán itt is csökken a felhőzet, majd délnyugaton lehetnek felhősebb időszakok. Szerdán a Dunától keletre gomolyfelhős, napos idő várható, a Dunántúlon lesz több a felhő, ott záporok, zivatarok alakulhatnak ki, néhol felhőszakadás is lehet. A Dunától keletre kisebb a csapadék esélye. Az északnyugati, nyugati szél éjszakára mérséklődik, szerdán főként az északi országrészben élénkülhet meg. Zivatarokban viharos széllökés is előfordulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 18 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 21, 28 között várható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Aknavető gránátot találtak egy miskolci lakásban

  Aknavető gránátot találtak egy miskolci lakásban

  Előzetes letartóztatásba helyeztek egy miskolci férfit, akinek a lakásában a rendőrök működőképes aknavető gránátot és lőfegyvert találtak – közölte a Miskolci Törvényszék pénteken az MTI-vel.

 • Élelmiszer-minőség : nem szabad becsapni a fogyasztókat

  Élelmiszer-minőség : nem szabad becsapni a fogyasztókat

  Nem szabad megkülönböztetni a vásárlókat, becsapni a fogyasztókat; felháborító, hogy azonos márkanév alatt máig eltérő termékek kerülnek forgalomba Európában – mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter pénteken a pozsonyi várban, ahol uniós találkozót tartottak az élelmiszerek kettős termékminősége gyakorlatának megszüntetéséért a visegrádi négyek (Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) kormányfői, illetve az összes uniós tagország képviselői és szakpolitikusok részvételével.

 • Farkasházy a földbe döngölte Botkát

  Farkasházy a földbe döngölte Botkát

  Tréfás, vagy inkább tragikomikus írással jelentkezett közösségi oldalán Farkasházy Tivadar. A humorista, aki az elmúlt évtizedekben sikerrel rendezett meg jó néhány szárszói találkozót, most Botka Lászlót tűzte tolla hegyére.