EUR: 324,11 Ft
CHF: 292,14 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Zsidró már rég szemet vetett Dobó Katára

A mesterfodrász két évtizedes ismeretség után, tavaly nyáron vitorlázni hívta a csinos színésznőt, aki először meglepődött, majd igent mondott a randira. Tamás pezsgővel és finomságokkal várta szíve hölgyét, akivel majd egy egész napot ketteseben töltöttek a Balaton közepén.

– Részemről abszolút tervezett dolog volt Kata meghódítása. Én már kitaláltam őt magamnak. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen az ország egyik legszebb nője, és így most már nekem a legszebb. Szóval a tréfán túl is azt kell mondanom: azt én intéztem el, hogy összejöjjünk, aztán átadtam az irányítást neki – mondta a Bestnek a sztárfodrász, akinek teljesült a vágya, hiszen egy éve boldog párkapcsolatban él a vörös szépséggel.

Csók is csattant a partin, Dobó Kata és párja Zsidró Tamás nagyon boldogok

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.

 • Bátran utazzunk nyaralni babával is

  Bátran utazzunk nyaralni babával is

  Az év legmelegebb hónapjait a családok is igyekszenek minnél jobban kihasználni, és egy részét nyaralással tölteni. A szülők többsége azonban nincs tisztában azzal, hogy kisgyermekkel mikortól, hova és hogyan érdemes elutazni.