EUR: 323,73 Ft
CHF: 280,49 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb Nyíregyháza

430 millióból fejlesztik a csomópontot

Kanyarodó sávokkal is bővítik Nyíregyháza egyik legforgalmasabb csomópontját. A Mező, a Bethlen Gábor és a Vasgyár utca kereszteződésénél hónapok óta tartanak a fejlesztéshez szükséges munkálatok; a beruházás alapkövét szerdán ünnepélyes keretek között tették le. A csomópontot 430 millió forintból fejlesztik.

A beruházás alapkövét szerdán ünnepélyes keretek között tették le (Fotó: Lokál)

A beruházás alapkövét szerdán ünnepélyes keretek között tették le (Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.