2017. november 20., hétfő
Jolán

Extra

52 évesen is bombázó Liz Hurley

Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó. Liz állítólag gyakran tart káposztaleves-kúrát és folyamatosan számolja a kalóriákat. Korábban azt is elmesélte, hogy egy ideje már nem iszik bort, csak vodkát ásványvízzel és citrommal, mert így kevésbé hizlal. Emellett rendszeresen edz futópadon és taposógépen.

Liz Hurley fotó: Profimedia, Face To Face A

Elizabeth Hurley fotó: Profimedia, Face To Face A

Liz Hurley fotó: Profimedia, Face To Face A

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka még viszolyog a házasságtól

  Majka még viszolyog a házasságtól

  Hét éve már, hogy Majoros Hajnalka “Dundika” és Majka egy párt alkotnak, ám a tévés két közös gyerek után a mai napig ódzkodik a házasságtól.

 • Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Pokorny Lia már évtizedek óta porcproblémákkal küzd, melyek most annyira elhatalmasodtak rajta, hogy hamarosan újra műtéti beavatkozásra lehet szüksége a színésznőnek.

 • Stallone erőszakolt?

  Stallone erőszakolt?

  Silvester Stallonét és egykori testőrét, Michael De Lucat azzal vádolta meg egy ma már felnőtt nő, hogy amikor 16 éves volt a színész és társa hármasszexre kényszerítette őt egy Las Vegas-i hotelszobában – írta a Daily Miail.