2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Belföld

A Momentum pénzügyi igazgatója lett a HVG vezérigazgatójának a fia

Szauer Péter, a HVG Kiadó tulajdonos vezérigazgatójának a fia, Szauer Tamás a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója – értesült a Magyar Idők.

Újabb, a balliberális elit egyik meghatározó alakjának gyerekéről derül ki, hogy a budapesti olimpiát megfúró Momentumban tölt be vezető pozíciót. A párttá vált mozgalom egyik igazgatója ­Szauer Tamás, a HVG Kiadó tulajdonos vezérigazgatójának, Szauer Péternek a fia. A Magyar Idők megkeresésére a Momentumnál közölték, hogy ­Szauer Tamás pénzügyi igazgatóként dolgozik, és a párt költségvetésének tervezéséért felel – írja a lap.


A párt új pénzügyi igazgatója a londoni Cass Business Schoolban, az ­Imperial College London egyetemen szerzett mesterdiplomát menedzsment szakon.

Mint arról már beszámoltunk, a pártban nem egy vezető politikus szülőkkel büszkélkedhet.

Ilyen Mécs János, Donáth Anna Júlia, Radnóti András és Tabajdi Péter is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A munkavállalók szívesen választanák a cafeteriában az egészségbiztosítást

    A munkavállalók szívesen választanák a cafeteriában az egészségbiztosítást

    A következő napokban kell dönteniük a munkavállalóknak a munkáltatójuk által ajánlott idei cafeteria-csomagjukról, az Union Biztosító 1300 fős, reprezentatív felmérése szerint a 25-55 év közötti korosztályból jelenleg a lakosság mindössze 12 százaléka kap a cafeteriában egészségbiztosítást, noha 46 százalékuk élne ezzel a lehetőséggel.

  • Hadházyval kokettál Simicska fia

    Hadházyval kokettál Simicska fia

    Rendszeresen egyeztet egymással Simicska Ádám, Simicska Lajos oligarcha örököse, a Magyar Nemzet kiadóigazgatója, valamint Hadházy Ákos LMP-társelnök – értesült az Origo.