EUR: 307,97 Ft
CHF: 266,62 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Belföld

A Momentum pénzügyi igazgatója lett a HVG vezérigazgatójának a fia

Szauer Péter, a HVG Kiadó tulajdonos vezérigazgatójának a fia, Szauer Tamás a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója – értesült a Magyar Idők.

Újabb, a balliberális elit egyik meghatározó alakjának gyerekéről derül ki, hogy a budapesti olimpiát megfúró Momentumban tölt be vezető pozíciót. A párttá vált mozgalom egyik igazgatója ­Szauer Tamás, a HVG Kiadó tulajdonos vezérigazgatójának, Szauer Péternek a fia. A Magyar Idők megkeresésére a Momentumnál közölték, hogy ­Szauer Tamás pénzügyi igazgatóként dolgozik, és a párt költségvetésének tervezéséért felel – írja a lap.

A párt új pénzügyi igazgatója a londoni Cass Business Schoolban, az ­Imperial College London egyetemen szerzett mesterdiplomát menedzsment szakon.

Mint arról már beszámoltunk, a pártban nem egy vezető politikus szülőkkel büszkélkedhet.

Ilyen Mécs János, Donáth Anna Júlia, Radnóti András és Tabajdi Péter is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Folyamatos fejlődés az egészségügyben

  Folyamatos fejlődés az egészségügyben

  Az egészségügy a balliberális kormányok legnagyobb áldozata volt. Nem volt egységes várólista, jóval kevesebb CT és MR berendezés állt rendelkezésre. Folyamatosak voltak a pénzelvonások, több ezer dolgozót tettek utcára.

 • Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

  Zsidózás és nyugdíjasozás a Jobbik frakcióülésén

  Ha nincs ott a nyilvánosság, a cukiskodásba kezdett jobbikosok ugyanolyan rasszista, antiszemita szólamokat hangoztatnak, mint korábban – állítja a Ripost, amelynek munkatársai rejtett felvételeket készítettek a szélsőjobboldali párt siófoki frakcióülésén, ahová csak Simicska Lajos Hír TV-je volt hivatalos.

 • Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

  Pocsék élelmiszerekkel szúrják ki a szemünk

  – Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a legnagyobb világcégek az Európai Unió nyugati tagállamaihoz képest gyengébb minőségű, olcsóbb alapanyagokból készült termékeket forgalmaznak a később csatlakozott kelet-közép-európai országokban – jelentette ki dr.