EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Belföld

A nap képe: Rege a csodaszarvasról

Vasárnap véget ért Magyarország egyik legfontosabb sporteseménye, a 17. vizes világbajnokság Budapesten. A záróműsor részeként több mint kétszáz művészt felvonultató előadásban megidézték a magyar mitológiából jól ismert csodaszarvas legendáját is.

A ceremónia végén szimbolikusan elapadt a Duna Aréna mellett álló, a világbajnokság jelképének számító FINA-szökőkút, és ezzel befejeződött minden idők legnagyobb magyarországi sporteseménye.

Budapest, 2017. július 31.
Táncosok a 17. vizes világbajnokság záróünnepségén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. július 30-án.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedésnek indult a 2017-es visszaesést követően tavaly a főtevékenységként halászatot és halgazdálkodást megjelölő vállalkozások száma, ezzel párhuzamosan a szektor összesített nettó árbevétele is közel 18 milliárd forintra emelkedett, egy évvel korábban 16,82 milliárd forintot tett ki – közölte az Opten céginformációs szolgáltató az MTI-hez pénteken eljuttatott elemzésében.

  • Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    A Magyarország Tortája verseny 2019-es győztesét, a Boldogasszony csipkéjét is meg lehet kóstolni az augusztus 20-ai Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényén, a Magyar Ízek Utcájában – mondta a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.