EUR: 312,82 Ft
CHF: 272,07 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Belföld

A nap képe: Sárkányvirág

Immár 48. alkalommal rendezik meg a Debreceni Virágkarnevált, ahol egyhetes programsorozattal várják a látogatókat augusztus 15. és 21. között.

Az év egyik különlegessége lesz a 21 méter hosszú, 7,5 méter magas sárkány, melynek hatalmas fején már az utolsó simításokat végzik. A monumentális szobor hungarocellből készül, melyhez százezer szál friss dáliát fognak felhasználni.

/Fotó: Czeglédi Zsolt

 

Kapcsolódó Cikkek

  • A V4-ek az egészségügy területén is együttműködnek

    A V4-ek az egészségügy területén is együttműködnek

    A visegrádi országok az egészségügy területén is együttműködnek, fontos a közös fellépés a gyógyszerpolitikában, az alapellátás fejlesztésében és a táplálkozással összefüggő betegségek elleni küzdelemben is – mondta Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere pénteken, a V4 országok egészségügyi minisztereinek konferenciáján Budapesten.

  • Varga Mihály: A KSH-számokban is látszik a csok hatása

    Varga Mihály: A KSH-számokban is látszik a csok hatása

    A lakásépítések tavalyi jelentős bővülésében már látszik a 2016-ban elindított családi otthonteremtési kedvezmény (csok) hatása – hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az M1 aktuális csatornán pénteken, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait értékelve.