EUR: 303,32 Ft
CHF: 267,22 Ft
2017. augusztus 21., hétfő
Sámuel, Hajna

Külföld

A Wikipédia juttatta be a koncertre a rajongót

Zseniális trükköt eszelt ki a brit Adam Boyd, amikor kedvenc bandájának koncertjén tudatosult benne, jegye annyira rossz helyre szól, hogy semmit nem fog látni a The Sherlocks fellépéséből. Ezért gondolt egyet, előkapta telefonját, majd beírta magát a zenekar Wikipédia-oldalán a tagok közé.

A részletekre is odafigyelt, nehogy kapjon egy hangszert a színpadon, így csak simán beleszőtte magát a zenekar sztorijába a mindenki által szerkeszthető Wikipédia-oldalon ráadásul úgy, mintha az énekes unokatesója lenne. Feledhetetlen bulit élhetett át a leleményes rajongó egyenesen a VIP-szekcióban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vérbe borítja Európát a terror

    Vérbe borítja Európát a terror

    Egy magyar nő is megsérült a barcelonai, legalább 14 halálos áldozattal járó terrortámadásban, amelyet az Iszlám Állam vállalt magára. Később újabb merénylet következett a katalóniai Ripollban, ahol a rendőrök öt terroristával végeztek.

  • Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    Robbantásokra készültek a barcelonai terroristák

    A spanyolországi merényletek elkövetéséért felelős terrorsejt számos pokolgépes merényletet készített elő, 120 butánggázpalackot a rendőrség megtalált egy alcanari házban – jelentette be Josep Lluis Trapero katalán rendőrfőnök vasárnap.