2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb Kecskemét

Amerikai kórus adott koncertet

Az idei, immár 29. Nemzetközi Kodály Szeminárium kurzusainak egyik közreműködő kórusa Amerikából érkezett.

Az ohiói New World Singers hangversenye után a columbusi gyermekek önálló koncertet adtak a Barátok templomában. Műsorukban halálának 50. évfordulójára emlékezve Kodály Zoltán művei is szerepeltek. A kórust dr. Sandra Mathias vezeti.

Az 1987-ben alakult Columbus Children’s Choir tagjai karnagyuk legapróbb kézmozdulataira is bámulatos érzékenységgel reagáltak. fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.