EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Kecskemét

Amerikai kórus adott koncertet

Az idei, immár 29. Nemzetközi Kodály Szeminárium kurzusainak egyik közreműködő kórusa Amerikából érkezett.

Az ohiói New World Singers hangversenye után a columbusi gyermekek önálló koncertet adtak a Barátok templomában. Műsorukban halálának 50. évfordulójára emlékezve Kodály Zoltán művei is szerepeltek. A kórust dr. Sandra Mathias vezeti.

Az 1987-ben alakult Columbus Children’s Choir tagjai karnagyuk legapróbb kézmozdulataira is bámulatos érzékenységgel reagáltak. fotó: Banczik Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.