EUR: 317,81 Ft
CHF: 279,77 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Angelina Jolie: A zuhany alatt sírtam

A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a Brad Pitt-től való válásáról, ami annyira megviselte, hogy hónapokig magas vérnyomással és arcidegbénulással kezelték. 

 

Az Oscar-díjas színésznő legújabb rendezése kapcsán adott interjút a Vanity Fairnek, amelyben megdöbbentő részletességgel mesélt a válás utáni évről. Jolie elmondása szerint teljesen összetört, amikor belátta, hogy szenvedélybeteg és csapodár férjének komoly problémái vannak. A különköltözés időszaka és az azt követő médiahadjárat nagyon megrendítette a színésznő egészségét, magas vérnyomással és Bell-féle arcidegbénulással is kezelték.


– 2016-ban romlottak meg köztünk a dolgok. Ez volt életem legnehezebb időszaka – mondta szűkszavúan Jolie a válásról.

A sztár jelenleg legújabb családi fészkük berendezésével tölti az idejét. A 11 ezer négyzetméteres, több mint hétmilliárd forint értékű kastély egykor a filmtörténet egyik legnagyobb rendezője, Cecil B. DeMille tulajdona volt. A luxusotthonban 10 fürdőszoba és 6 hálószoba található.

– A válás után közel kilenc hónapig vándoroltunk, és úgymond bőröndökből éltünk. Nem találtuk a helyünket, ez volt életünk legnehezebb időszaka, de nekem erősnek kellett maradnom. A zuhany alatt kellett sírnom, nem a gyerekek előtt. Remélem, ez a ház nagy lépés lesz afelé, hogy újra tudjuk építeni boldog családi életünket a gyerekeimmel. Brad és én továbbra is törődünk egymással és a családunkkal, és mindketten a közös célokért küzdünk – mondta az interjúban Angelina Jolie.

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.