2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Angelina Jolie: A zuhany alatt sírtam

A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a Brad Pitt-től való válásáról, ami annyira megviselte, hogy hónapokig magas vérnyomással és arcidegbénulással kezelték. 

 

Az Oscar-díjas színésznő legújabb rendezése kapcsán adott interjút a Vanity Fairnek, amelyben megdöbbentő részletességgel mesélt a válás utáni évről. Jolie elmondása szerint teljesen összetört, amikor belátta, hogy szenvedélybeteg és csapodár férjének komoly problémái vannak. A különköltözés időszaka és az azt követő médiahadjárat nagyon megrendítette a színésznő egészségét, magas vérnyomással és Bell-féle arcidegbénulással is kezelték.


– 2016-ban romlottak meg köztünk a dolgok. Ez volt életem legnehezebb időszaka – mondta szűkszavúan Jolie a válásról.

A sztár jelenleg legújabb családi fészkük berendezésével tölti az idejét. A 11 ezer négyzetméteres, több mint hétmilliárd forint értékű kastély egykor a filmtörténet egyik legnagyobb rendezője, Cecil B. DeMille tulajdona volt. A luxusotthonban 10 fürdőszoba és 6 hálószoba található.

– A válás után közel kilenc hónapig vándoroltunk, és úgymond bőröndökből éltünk. Nem találtuk a helyünket, ez volt életünk legnehezebb időszaka, de nekem erősnek kellett maradnom. A zuhany alatt kellett sírnom, nem a gyerekek előtt. Remélem, ez a ház nagy lépés lesz afelé, hogy újra tudjuk építeni boldog családi életünket a gyerekeimmel. Brad és én továbbra is törődünk egymással és a családunkkal, és mindketten a közös célokért küzdünk – mondta az interjúban Angelina Jolie.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.