2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Angelina Jolie: A zuhany alatt sírtam

A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a Brad Pitt-től való válásáról, ami annyira megviselte, hogy hónapokig magas vérnyomással és arcidegbénulással kezelték. 

 

Az Oscar-díjas színésznő legújabb rendezése kapcsán adott interjút a Vanity Fairnek, amelyben megdöbbentő részletességgel mesélt a válás utáni évről. Jolie elmondása szerint teljesen összetört, amikor belátta, hogy szenvedélybeteg és csapodár férjének komoly problémái vannak. A különköltözés időszaka és az azt követő médiahadjárat nagyon megrendítette a színésznő egészségét, magas vérnyomással és Bell-féle arcidegbénulással is kezelték.


– 2016-ban romlottak meg köztünk a dolgok. Ez volt életem legnehezebb időszaka – mondta szűkszavúan Jolie a válásról.

A sztár jelenleg legújabb családi fészkük berendezésével tölti az idejét. A 11 ezer négyzetméteres, több mint hétmilliárd forint értékű kastély egykor a filmtörténet egyik legnagyobb rendezője, Cecil B. DeMille tulajdona volt. A luxusotthonban 10 fürdőszoba és 6 hálószoba található.

– A válás után közel kilenc hónapig vándoroltunk, és úgymond bőröndökből éltünk. Nem találtuk a helyünket, ez volt életünk legnehezebb időszaka, de nekem erősnek kellett maradnom. A zuhany alatt kellett sírnom, nem a gyerekek előtt. Remélem, ez a ház nagy lépés lesz afelé, hogy újra tudjuk építeni boldog családi életünket a gyerekeimmel. Brad és én továbbra is törődünk egymással és a családunkkal, és mindketten a közös célokért küzdünk – mondta az interjúban Angelina Jolie.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.