EUR: 318,32 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Egyéb Sopron

Az élő zene képviselői

Igazán jól telt a nyara a HayDm Street zenekarnak. A soproni formáció megfordult a legnagyobb fesztiválokon, szeptember 9-én pedig a GYIK Családi Grillkertben lép fel.

– Nem panaszkodhatunk az idei nyárra, országszerte jöttünk-mentünk, sok buliban, remek hangulatú partikon vettünk részt – mesélték a HayDm Street tagjai a lassan véget érő nyári szezon kapcsán.
A soproni zenészek szép élményekkel gazdagodtak a fesztiválokon. – Természetesen nagy megtiszteltetés volt játszani a soproni VOLT-on, ami igazán emlékezetesre sikerült, de eljuthattunk több olyan eseményre is, ahol korábban nem jártunk.


A HayDm Street országszerte is egyre ismertebb
Fotó: HayDm Street / Szita Márton

A HayDmStreet 2015 októberében alakult. Nem volt különösebb cél, a tagoknak egész egyszerűen hiányzott a színpad, és a zenélés örömére alapították meg a bandát. – Mindannyian játszottunk már korábban más zenekarokban. Aki egyszer felmegy a színpadra és ott megszereti azt a közeget, a közönséget, annak mindig hiányozni fog a zene. Egyszerűen jó muzsikálni. Összeverbuválódott egy kedves csapat, ez vagyunk mi. Emellett természetesen szeretnénk népszerűsíteni az élő zenét – fejtették ki a tagok.
A soproni együttes számos feldolgozást visz a koncertjeire, de már saját szerzeményekben gondolkodnak a muzsikusok. – Bár még nem alakult ki a konkrét arculatunk a saját vonalon, de szeretnénk mielőbb néhány saját dallal előrukkolni. És hogy minek alapján válogatjuk össze a repertoárt? Ez úgy jön magától. Ha találunk olyan dalt, amelyet szívesen magunkévá tennénk, annak nekilátunk. Fontos szempont a HayDm Streetben, hogy magunkra tudjuk szabni a zenét, hiszen így sokkal jobban át tudjuk adni a közönségnek – nyilatkozták.
A csapat legközelebb szeptember 9-én lép fel a GYIK Családi Grillkertben, ahol szintén az élő zene varázsával szeretnék meglepni a közönséget.

Sikeres koncerteket adott a HayDm Street
Fotó: HayDm Street

Címkék

Kapcsolódó Cikkek