EUR: 325,23 Ft
CHF: 294,83 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Szekszárd

Baleset Harcnál

Szekszárd közelében, a 65-ös számú főúton, a sióagárdi elágazónál július 25-én dél előtt néhány perccel egy szekszárdi nő személygépkocsijával nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, ezért a jármű egy kanyarban megcsúszott, majd árokba borult, és fejtetőn állt meg.

Az autóban egy idős házaspár utazott, akiket a szekszárdi hivatásos tűzoltók vágtak ki a roncsból, majd átadták őket a mentőszolgálat munkatársainak. A mentők tájékoztatása szerint a helyszíni vizsgálatok alapján a férfi súlyos, a nő könnyű sérüléseket szenvedett. A műszaki mentés ideje alatt félpályás útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon.

Fejtetőn állt meg az árokban a kocsi

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.