2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Egyéb

Botka a Jobbikos polgármesterrel közösködött

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje Siófokon közös sajtótájékoztatót tartott Lengyel Róberttel, Siófok polgármesterével, aki a Jobbik támogatásával lett polgármester. 

Lengyel Róbert, a jobbikos és független polgármestereket tömörítő Magyar Polgármesterek Közösségének elnöke, melynek alelnöke a Jobbik antiszemita megjegyzéseiről ismert alelnöke, Toroczkai László. Lengyel Róbert nemrég még Vona Gáborral találkozott Siófokon, most pedig Botkával – írta az Origo.hu.


Az MTI meg is kérdezte Botkát, miszerint a jobbikos hátterű Lengyel Róberttel való találkozása jelenti-e azt, hogy az MSZP választási együttműködésre készül a Jobbikkal, de az MSZP miniszterelnök-jelöltje kitérő választ adott. Azt állította, hogy ő Siófok független polgármesteréhez érkezett, akivel nem tárgyalt pártpolitikai kérdésekről.

A Fidesz siófoki szervezete közleményében azt írta: összenő, ami összetartozik. Tisztán látszik, hogy az MSZP és a Jobbik összefogásra készül, az országgyűlési választások előtt fél évvel ugyanis nincsenek véletlenek – olvasható az Origo.hu cikkében.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek