2018. február 23., péntek
Alfréd

Egyéb

Botka a Jobbikos polgármesterrel közösködött

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje Siófokon közös sajtótájékoztatót tartott Lengyel Róberttel, Siófok polgármesterével, aki a Jobbik támogatásával lett polgármester. 

Lengyel Róbert, a jobbikos és független polgármestereket tömörítő Magyar Polgármesterek Közösségének elnöke, melynek alelnöke a Jobbik antiszemita megjegyzéseiről ismert alelnöke, Toroczkai László. Lengyel Róbert nemrég még Vona Gáborral találkozott Siófokon, most pedig Botkával – írta az Origo.hu.


Az MTI meg is kérdezte Botkát, miszerint a jobbikos hátterű Lengyel Róberttel való találkozása jelenti-e azt, hogy az MSZP választási együttműködésre készül a Jobbikkal, de az MSZP miniszterelnök-jelöltje kitérő választ adott. Azt állította, hogy ő Siófok független polgármesteréhez érkezett, akivel nem tárgyalt pártpolitikai kérdésekről.

A Fidesz siófoki szervezete közleményében azt írta: összenő, ami összetartozik. Tisztán látszik, hogy az MSZP és a Jobbik összefogásra készül, az országgyűlési választások előtt fél évvel ugyanis nincsenek véletlenek – olvasható az Origo.hu cikkében.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.