EUR: 309,95 Ft
CHF: 267,83 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb

Botka a Jobbikos polgármesterrel közösködött

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje Siófokon közös sajtótájékoztatót tartott Lengyel Róberttel, Siófok polgármesterével, aki a Jobbik támogatásával lett polgármester. 

Lengyel Róbert, a jobbikos és független polgármestereket tömörítő Magyar Polgármesterek Közösségének elnöke, melynek alelnöke a Jobbik antiszemita megjegyzéseiről ismert alelnöke, Toroczkai László. Lengyel Róbert nemrég még Vona Gáborral találkozott Siófokon, most pedig Botkával – írta az Origo.hu.

Az MTI meg is kérdezte Botkát, miszerint a jobbikos hátterű Lengyel Róberttel való találkozása jelenti-e azt, hogy az MSZP választási együttműködésre készül a Jobbikkal, de az MSZP miniszterelnök-jelöltje kitérő választ adott. Azt állította, hogy ő Siófok független polgármesteréhez érkezett, akivel nem tárgyalt pártpolitikai kérdésekről.

A Fidesz siófoki szervezete közleményében azt írta: összenő, ami összetartozik. Tisztán látszik, hogy az MSZP és a Jobbik összefogásra készül, az országgyűlési választások előtt fél évvel ugyanis nincsenek véletlenek – olvasható az Origo.hu cikkében.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.