EUR: 324,12 Ft
CHF: 280,91 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Egyéb

Botka a Jobbikos polgármesterrel közösködött

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje Siófokon közös sajtótájékoztatót tartott Lengyel Róberttel, Siófok polgármesterével, aki a Jobbik támogatásával lett polgármester. 

Lengyel Róbert, a jobbikos és független polgármestereket tömörítő Magyar Polgármesterek Közösségének elnöke, melynek alelnöke a Jobbik antiszemita megjegyzéseiről ismert alelnöke, Toroczkai László. Lengyel Róbert nemrég még Vona Gáborral találkozott Siófokon, most pedig Botkával – írta az Origo.hu.


Az MTI meg is kérdezte Botkát, miszerint a jobbikos hátterű Lengyel Róberttel való találkozása jelenti-e azt, hogy az MSZP választási együttműködésre készül a Jobbikkal, de az MSZP miniszterelnök-jelöltje kitérő választ adott. Azt állította, hogy ő Siófok független polgármesteréhez érkezett, akivel nem tárgyalt pártpolitikai kérdésekről.

A Fidesz siófoki szervezete közleményében azt írta: összenő, ami összetartozik. Tisztán látszik, hogy az MSZP és a Jobbik összefogásra készül, az országgyűlési választások előtt fél évvel ugyanis nincsenek véletlenek – olvasható az Origo.hu cikkében.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.