2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Nagykanizsa

Búcsú Zoli atyától

Elbúcsúztatta a Felsőtemplom közössége Arányi Zoltán káplánt, aki augusztustól az újudvari plébánia kormányzója lesz.

A világi elöljárók úgy fogalmaztak: hálásak a Jóistennek, hogy egy fiatal, agilis, szolgálatkész káplánt ismerhettek meg, aki hiányozni fog az egyházközségnek, Zoli atya pedig azt kérte a hívektől, imádkozzanak a papi hivatásokért is. Az atya kapcsolata nem szakad meg a kanizsai katolikusokkal, hiszen például azok, akik minden hónap tizenharmadik napján elzarándokolnak Homokkomáromba, találkozhatnak vele, mivel Arányi Zoltán látja el a jövőben a kegyhelyéről ismert település plébániáját is.

(Fotó: Gergely Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.