EUR: 323,88 Ft
CHF: 278,09 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Külföld

Busz elé lökött egy kocogó egy nőt

Busz elé lökött egy kocogó férfi egy vele szemben gyalogló nőt Londonban. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a tettes megtalálásában.

A még májusban történt esetről véletlenül, egy elhaladó busz hátulján lévő kamerával felvétel is készült, amelyet kedden mutatott be a Scotland Yard. A videón látható, amint a nyugat-londoni Putney hídon, a járdán futó férfi minden előzmény nélkül, két kézzel az úttestre lök egy vele szemben haladó nőt, aki elesik. Az abban a pillanatban odaérkező emeletes busz vezetője hirtelen félrerántotta a kormányt, így a jármű még el tudta kerülni a nő fejét.


A rendőrség közleménye szerint a 33 éves nő csak könnyebben sérült meg, a busz utasai segítettek neki.

“Az áldozat óriási veszélybe került, amikor kilökték az utcára. Csak a buszvezető hihetetlenül gyors reakciójának köszönhető, hogy nem ütötte el a jármű” – mondta Mat Knowles, a nyomozás vezetője.

A támadás után negyedórával a férfi ismét átfutott a hídon, ezúttal a másik irányba. Áldozata, aki még mindig a helyszínen tartózkodott, felismerte őt és megszólította, a férfi azonban továbbfutott.

A hatóságok egy harmincas éveiben járó, barna szemű, rövid barna hajú fehér férfit keresnek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Éttermekben is felszolgálhatják a lombikhúst

    Éttermekben is felszolgálhatják a lombikhúst

    Három éven belül már éttermekben is felhasználják a mesterségesen, laboratóriumi körülmények között előállított húst – jelentette be kedden az a dán vállalat, amely öt éve a világ első olyan hamburgerét mutatta be, amelyhez a húst laboratóriumban hozták létre.