2018. február 20., kedd
Aladár, Álmos

Sport

Cipruson folytatja a felcsúti Maradona?

A Magyar Idők információi szerint a Puskás Akadémia 2 millió eurót, azaz körülbelül hatszázmillió forintot kér a Palermóból hazatért kölcsönjátékosukért, Sallai Rolandért.

A felcsútiak vezetőedzője, Pintér Attila által a mi Maradonánkra keresztelt 20 éves futballistát marasztalta volna az első osztályból kiesett olasz gárda, ám a vételárat sokallták és Sallai sem nagyon akart a Serie B-ben futballozni. A BL-selejtezőben vagy az Európa Liga csoportkörében érdekelt ciprusi Apoel Nicosia szerződtetné, de még nem tudtak megállapodni a vételárról. Sallai felcsúti szerződése egyébként 2018. június 30-án jár le.

Az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, ha a ciprusiak addig megállapodnak a Puskás Akadémiával, Sallai újra külföldön futballozhat. Ha nem jön össze az üzlet, akkor a felcsúti Maradona marad az NB I-ben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Már történelme van a Chelsea és a Barca párharcának

    Már történelme van a Chelsea és a Barca párharcának

    Slágermeccsel kezdi meg a szereplést az FC Barcelona a labdarúgó Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. A katalán sztárcsapat a Chelsea otthonában lép pályára. Az angol együttes az utolsó top csapat, amely ellen Lionel Messi még egyszer sem tudott betalálni, így vélhetően ez külön motivációt jelent majd az argentin klasszis számára.

  • Túl nagy terhet cipelnek a Liu testvérek

    Túl nagy terhet cipelnek a Liu testvérek

    Ólomsúlyként nehezedik a Liu testvérekre az esélyesség. Legalábbis édesanyjuk szerint nem bírták azt a nyomást, amit a MOB rájuk helyezett azzal, hogy majd negyven év után újra lesz magyar érem a téli játékokon.