EUR: 309,95 Ft
CHF: 267,83 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Sport

Cipruson folytatja a felcsúti Maradona?

A Magyar Idők információi szerint a Puskás Akadémia 2 millió eurót, azaz körülbelül hatszázmillió forintot kér a Palermóból hazatért kölcsönjátékosukért, Sallai Rolandért.

A felcsútiak vezetőedzője, Pintér Attila által a mi Maradonánkra keresztelt 20 éves futballistát marasztalta volna az első osztályból kiesett olasz gárda, ám a vételárat sokallták és Sallai sem nagyon akart a Serie B-ben futballozni. A BL-selejtezőben vagy az Európa Liga csoportkörében érdekelt ciprusi Apoel Nicosia szerződtetné, de még nem tudtak megállapodni a vételárról. Sallai felcsúti szerződése egyébként 2018. június 30-án jár le.

Az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, ha a ciprusiak addig megállapodnak a Puskás Akadémiával, Sallai újra külföldön futballozhat. Ha nem jön össze az üzlet, akkor a felcsúti Maradona marad az NB I-ben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Világliga, Jövünk!

    Világliga, Jövünk!

    Az utolsó mérkőzést már nem is kellett lejátszani a magyar–orosz Davis Kupa-párharcban, hiszen addigra a Fucsovics Márton vezette teniszcsapatunk behozhatatlan előnyre tett szert és 21 év után visszajutottak a világcsoportba.

  • Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári Lajos a Bors.hu-nak adott nyilatkozatában kicsi odaszúrt Bernd Storck szövetségi kapitánynak. Az egykori világválogatott labdarúgó szerint a német szakember igazán vehette volna a fáradtságot, hogy megtanuljon magyarul.