2019. április 19., péntek
Emma

Sport

Curtis beleszállt az Újpestbe

Curtis, polgári nevén Széki Attila sem maradhatott ki az újpesti címerbotrányból. A rapper öt tétmeccsen szerepelt is az Újpestben, ezért különleges kapcsolatot ápol az ultrákkal és „sima” szurkolókkal. Végül a zeneiparban lett sikeres, ám az Újpesthez fűződő érzelmeit sosem tagadta, most pedig a barátai mellett állt ki.

– Most tudtam meg, hogy több barátomat is kitiltottak a Szuszából, mert fel mertek szólalni a címer és a mostani újpesti rendszer ellen. Aki ezért felelős, remélem, a pokol tüzén fog elégni. Nem kell új címer! Takarodj el, belga! Takarodj el, Gyarmati! Az Újpest mi vagyunk! – üzent Roland Duchatelet-nek, az Újpest tulajdonosának a Facebookon a rapper.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Matek helyett győzelem a segítség

  Matek helyett győzelem a segítség

  Tizenegy, kilenc vagy öt? A feladvány magától értetődő a fradisták számára, azaz ennyire nő vagy csökken az FTC előnye a MOL Vidi elleni mérkőzés után.

 • Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb világbajnokságát rendezi hazánk április 21. és 28. között a Hungexpón. Ráadásul a hazai vb pontosan 40 évvel követi a sportág legnagyobb magyar sikerét, amikor a Jónyer–Klampár–Gergely trió a világot megverve nyerte el a világbajnoki címet csapatban a phenjani döntőben.

 • Tornatörténelmet ír a város

  Tornatörténelmet ír a város

  Eddig a kontinensbajnokság volt a legrangosabb nemzetközi verseny, amelyen a legjobb junior tornászok megmutathatták tudásukat.